Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárhatja egy nő a (vadász)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja egy nő a (vadász) párjától, hogy ne tartson fegyvert otthon?

Figyelt kérdés

Van valami szabályzat, hogy hol is kell ezeket tárolni? Pl vadászházban bezárva nem hagyható?

Akármilyen megbízható is egy pasi, kiráz a gondolattól a hideg.

nov. 2. 01:51
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Van rá szabályzat, igen.

Amúgy az usa-ban mivel legális a fegyverhasználat, zömében a nők puffogtatják a férjüket, fizikai erő hiányában itt látszik, melyik is az agresszívabb fél....

nov. 2. 02:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1, ebből neked ez jön le?

Látszik, melyik az okosabb fél. (Segítek, nem a férfi.)

nov. 2. 04:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki akar nyírni, egy székkel is agyonverhet.

De vajon elvárhatja-e egy férfi, hogy a párja ne úgy tekintsen rá, mint egy potenciális gyilkosra? 🤔

nov. 2. 06:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Férjem is vadász. Van itthon pár fegyver.

De nekem pl eszembe nem jutna, hogy engem lőjön le.....

Annyi feltétele van egyébként a fegyvertartásnsk, hogy otthon, zárt fegyverszekrényben kell tartania. Hivatalosan az ablakra is kellene rács, de itt nincs. Mégis van engedélye rá.

A dolgozószobájában van.

Barátnőm apja is vadás, ő valami fő ranggal is rendelkezik.

Náluk van, hogy csak az asztalra le van téve, vagy a falnak nekitámasztva a puska.

Ott sem féltem soha, hogy lelőnének.

nov. 2. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem. Ha nem teszik hogy vadász a párod, akkor szakíts vele, de nincs jogod megváltoztatni.
nov. 2. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak rá szabályok, elzárva kell tartani, töltve sem lehet. Én sem rajongok a fegyverekért, de az konkrétan nem zavar, hogy van a házban. A férjemnek is van, nekem alapból eszembe sem jut, hogy itt van, viszont hozzánk próbáltak már betörni úgy, hogy itthon voltunk, akkor azért megnyugtatott, hogy van otthon fegyver (meg az is, hogy a férjem tudja használni, én nem mentem volna vele sokra, ha elő kell venni).
nov. 2. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is speciális esetekben viszont jó ha van otthon.
nov. 2. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna ezen kiakadni... Ennyire ráérsz baromságokon filozofálni? :D
nov. 3. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintem is speciális esetekben viszont jó ha van otthon."

Értelme nincs. Ha használod pl. mert valami nyomorult söpredék betör a saját házadba/lakásodba, hogy kiraboljon, még te jársz sz4rul, ha lelövöd.. A magyar törvények "logikája" szerint több joga van egy besurranó tolvajnak, mint annak, hogy Te, mint károsult a saját tulajdonodat véded. Ez az amcsiknál meg pont fordítva van: ha betör hozzád valaki, akkor a k4rva anyját leginkább, mert miért akar kirabolni bárkit is a rohadék, úgyhogy lelőheted nyugodt szívvel.

nov. 3. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!