Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatja egy nő a (vadász) párjától, hogy ne tartson fegyvert otthon?
Van valami szabályzat, hogy hol is kell ezeket tárolni? Pl vadászházban bezárva nem hagyható?
Akármilyen megbízható is egy pasi, kiráz a gondolattól a hideg.
Van rá szabályzat, igen.
Amúgy az usa-ban mivel legális a fegyverhasználat, zömében a nők puffogtatják a férjüket, fizikai erő hiányában itt látszik, melyik is az agresszívabb fél....
1, ebből neked ez jön le?
Látszik, melyik az okosabb fél. (Segítek, nem a férfi.)
Ha ki akar nyírni, egy székkel is agyonverhet.
De vajon elvárhatja-e egy férfi, hogy a párja ne úgy tekintsen rá, mint egy potenciális gyilkosra? 🤔
Férjem is vadász. Van itthon pár fegyver.
De nekem pl eszembe nem jutna, hogy engem lőjön le.....
Annyi feltétele van egyébként a fegyvertartásnsk, hogy otthon, zárt fegyverszekrényben kell tartania. Hivatalosan az ablakra is kellene rács, de itt nincs. Mégis van engedélye rá.
A dolgozószobájában van.
Barátnőm apja is vadás, ő valami fő ranggal is rendelkezik.
Náluk van, hogy csak az asztalra le van téve, vagy a falnak nekitámasztva a puska.
Ott sem féltem soha, hogy lelőnének.
"Szerintem is speciális esetekben viszont jó ha van otthon."
Értelme nincs. Ha használod pl. mert valami nyomorult söpredék betör a saját házadba/lakásodba, hogy kiraboljon, még te jársz sz4rul, ha lelövöd.. A magyar törvények "logikája" szerint több joga van egy besurranó tolvajnak, mint annak, hogy Te, mint károsult a saját tulajdonodat véded. Ez az amcsiknál meg pont fordítva van: ha betör hozzád valaki, akkor a k4rva anyját leginkább, mert miért akar kirabolni bárkit is a rohadék, úgyhogy lelőheted nyugodt szívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!