Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem segít legalább a háztartásban, ha nem dolgozik? Hogyan tudnám rá venni, hogy akkor legalább otthon segítsen?
Barátomat (31 éves) másfél hónapja elküldték a munkahelyéről. Azóta alig keres munkát, alig segít a háztartásban, annyit nem csinál, hogy amire hazaérek főz valamit. A jogsit 3 hete fizettük be neki onlinera én meg az anyukája es egyszer nyitotta csak meg. Hiába mondjuk neki, hogy keressen munkát, nem annyira erolteti meg magát, a kressz sem érdekli. Én (21 éves) 3 műszakban dolgozom és volt, hogy 1 héten át pont delutanos voltam es egyszer nem készített ételt amire hazaértem. Mégcsak el sem mosogatott vagy valami, egesznap laptopon játszott elment inni ilyenek.
Akárhányszor próbálunk én vagy az anyja beszélni vele, ő támadásnak veszi es azt mondja, hogy szekáljuk. Ez így nem állapot, mert úgy érzem minden teher rajtam van.
No komment...élősködő.
Vagy megy dolgozni 1 héten belül vagy viszlát.
Hát ez rohadt jó, hogy a 31 éves teremtés koronája otthon tesped valami videojáték előtt, míg a 21 éves csaja meg az anyuci eltartja😂 Nem könnyű jelenleg gyorsan munkát találni, azt aláírom, nekem is három hónap kellett hozzá, de ez idő alatt voltam azért 1-2 interjún, ki is próbáltam egy helyet, de szar volt, most megtaláltam a megfelelőt nemrég. Jelentkezések nélkül viszont nehéz lesz. Legalább valamennyire hasznosan töltené az időt addig, elpakolni meg főzni valamit összesen max két órát vesz el, leadni napi x önéletrajzot szintén megvan fél óra alatt, aztán játszhatna a maradék időben, én is azt csináltam, mert mit csináljak amúgy, amíg itthon voltam, de legalább nem úszott közben a lakás.
Ja, és ki sem rúgtak soha egy munkahelyről sem, persze biztos küldenek el normális embereket is néha, de a legtöbb esetben a link suttyókat rúgták ki mindig, már eleve ez is intő jel.
végre egy kérdés, ahol a szingli feminácik kitombolhatják magukat.....
Még sok ilyet, jó röhögni a válaszokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!