Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem segít legalább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem segít legalább a háztartásban, ha nem dolgozik? Hogyan tudnám rá venni, hogy akkor legalább otthon segítsen?

Figyelt kérdés

Barátomat (31 éves) másfél hónapja elküldték a munkahelyéről. Azóta alig keres munkát, alig segít a háztartásban, annyit nem csinál, hogy amire hazaérek főz valamit. A jogsit 3 hete fizettük be neki onlinera én meg az anyukája es egyszer nyitotta csak meg. Hiába mondjuk neki, hogy keressen munkát, nem annyira erolteti meg magát, a kressz sem érdekli. Én (21 éves) 3 műszakban dolgozom és volt, hogy 1 héten át pont delutanos voltam es egyszer nem készített ételt amire hazaértem. Mégcsak el sem mosogatott vagy valami, egesznap laptopon játszott elment inni ilyenek.

Akárhányszor próbálunk én vagy az anyja beszélni vele, ő támadásnak veszi es azt mondja, hogy szekáljuk. Ez így nem állapot, mert úgy érzem minden teher rajtam van.

máj. 10. 02:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Nekem is volt ilyen időszakom.

Depresszióban szenvedtem. Öngyilkossági kísérlet is volt. Persze a többiek nem tudták, hogy mi a helyzet. Azt hitték, hogy csak simán lusta disznó vagyok.

máj. 10. 07:29
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
#8 személyesen is ismerek ilyet, ő 9 hónapig csinálta ezt, aztán elment egy tanfolyamra, persze feleslegesen, hiszen azzal sem helyezkedett el, a barátnője is gyári munkával tartotta el, albérletben voltak ráadásul
máj. 10. 07:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ez a férfitípus, nálunk apám volt ilyen, életében talán kétszer volt rendes állása, mert amúgy sehol nem tartották meg. Két kisgyerek mellett sem "volt kedve" elmenni dolgozni, anyánk szakadt meg. Anyánk volt olyan hülye, hogy fenntartotta ezt az állapotot. Kamu vagy sem, nők, gondolkozzatok, ez elfogadhatatlan helyzet, ne menjetek bele.

Ja és apám sem volt ám depressziós, élte világát, csak lusta volt, mint a dög. A depressziónak más tünetei is vannak, mint a véget nem érő lustaság és mások kihasználása. Ez csak szimplán élősködés.

Rengeteg férfi élősködő van, de ez nem egy elterjedt karakter, míg az aranyásókat mindenki ismeri.

máj. 10. 07:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy kidobod, csak az segíthet rajtad. Ha vele maradsz, iszonyatosan megszívod, elpazarlod az éveidet egy élősködő senkiházira.
máj. 10. 08:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Férjem napi 10 órában dolgozik fizikai munkát. Mégis hétvégén van olyan nap, hogy ő főz, mellette füvet nyír a fél hektáros telkünkön és egyéb dolgokban is részt vesz. Tessék elgondolkodni.
máj. 10. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Béla drága, másfél hónapja eltartalak.

Az alábbi változások lépnek életbe június 1-től (amennyiben ezt a lusta-dög életmódot folytatni szeretnéd):

- különkassza

- júniusi lakbér és étkezési/lakhatási egyéb költségek felét drága jó édesanyád megelőlegezte neked, így pont egy hónapod van mától, hogy június közepéig megkeresd az X Ft bérleti díj+rezsi+ alap kaja/háztartási dolgok FELÉT, PONTOSAN ennyi forintot.

- amennyiben ezt nem teszed az asztalra 06.10-ig, bontom a bérleti szerződést és költözés van mindkettőnknek, a lakásból és a kapcsolatból is.

:D

máj. 10. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!