Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "haragszanak" itt azokra a nőkre, akik nem dolgoznak, hanem otthon vannak, és a háztartàst vezetik?
Olvasom màr pàr éve ezt az oldalt, de erre még nem jöttem rà.
Az nem munka ha egy nő egyedül tartja rendben a hàzat, az udvart, a gyereket hozza-viszi?
Mert azok a "süketek" irigylik azt, amiről igazából nem is tudják hogy micsoda...
Ne törődj velük, az a lényeg, hogy ti boldogok legyetek.
Mert szembemegy a modern feminista értékrenddel, ahol a nő is erős egyéniség, saját karrierrel, aki két lábbal áll a földön és nincs szüksége férfira. Más kérdéseket is felvet persze. Ha közös megegyezés, az oké. De van az aki csak eltartatja magát, nagy elvárásokkal megy bele a kapcsolatba és közben semmit nem nyújt, csak a készbe akar beleülni. Meg ugye így minden anyagi teher a férfira hárul. A kedvencem, amikor még azt is elvárnák egyes nők, hogy a férfi 100%-ban hazaadja a fizetését és majd az asszony beosztja...
Szóval nem minden esetben rossz ez. De vedd figyelembe, hogy annakidején a nők nem dolgozhattak nagyon sok ideig, csak a háztartást vezették és legfeljebb a ház körül dolgoztak, tehát az kényszerű volt. Most viszont ez opcionális és sokan életképtelennek tekintik az ilyen nőket.
Én nem ítélem el, csak nem gondolom, hogy a legtöbb háztartás a mai bérek mellett megengedheti magának. Láttam ilyet, de ott a férj vállalkozó volt, alsó hangon is havi fél millát simán hazavitt. Úgy telik erre...
Eddig azért voltam itthon, mert nincs kire bízni a lànyom, nagyszülők nem élnek, az öcsém a vàllalkozàsàba lett szerelmes.Egyedül a gyerek apja aki tud segíteni(szívesen teszi is) ha pàrom sincs itthon.
Menni akarok, és menni is fogok dolgozni, végülis màr 9 éves, egyedül jön/megy a suliba, de szerintem első körben csak valami 6 óràsat keresek, hogy "visszaszokjak", hisz évek óta itthon vagyok.
Én csak azokat az embereket nem szeretem akik e mögé bújnak....hogy háztartást vezetnek, mert akár fordítva is lehetne.
De, nem érdekel mások családi helyzete, ha nekik úgy jó , akkor jó engem nem érdekel.
De nálam egész biztos, hogy ez nem így működne. Ráadásul nálunk mindig és most is úgy működik a párommal, van 1 gyerekünk is igen, hogy mindent közösen vezetünk, a párom addig volt otthon míg a gyerek nem kezdett el oviba járni.
Utána ő is visszament dolgozni és teljesen közös a házimunka és minden egyéb más is, szerintem így normális, nálunk nincs olyan, hogy női meg férfi munka (jó persze a fizikai munka az nyilván más).
Szóval ha másoknak így jó akkor ennyi , legyen jó :)
"mert akàr fordítva is lehetne"
Amíg dolgoztam, akkor sem néztem volna meg, hogy a portörlővel rohangàsszon a hàzban. Lehet agyoncsaptam volna vele :)
Egyébként az udvar az övé, mert nem igazàn értek a csodabokrai, csodafài meg anyàm kínja tudja milyeihez.
De ő meg nem tudja mi az a ràntàs vagy habaràs :)
Kvittek vagyunk.
*mijeihez
(Gàz, hogy orszàgos verseny helyesíràsàn màsodik lettem 2000-ben, ezt meg nem tudom leírni helyesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!