Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A szüleim nagyon haragszanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nagyon haragszanak a barátomra mert már tudják hogy én is cigizek. Ők azt hiszik hogy én eddig nem cigiztem. De már 18 éves koromtól cigizek. Most mit csináljak elmondjam nekik az igazat? 23l

Figyelt kérdés
Amióta együtt élünk azóta tudják és azt hiszik a barátom szoktatott rá. Én nem akarom emiatt a barátomra haragudjanak.
2018. okt. 7. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ideje lenne őszintének lenned. És szokj le cigiről.

A gyermekednek majd elmondod, hogy azért lett butácska mert az anyja cigizett?

2018. okt. 7. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Jobb lenne,ha elmondanád az igazat.
2018. okt. 7. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Mondd el nekik.
2018. okt. 7. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Mindig bebizonyitast nyer, hogy csak az ostoba emberek dohanyoznak :"D. 23 evesen ez kerdes... komolyan?
2018. okt. 7. 15:48
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
22 évesen jó lenne ha nem a szüleid mondanák meg neked mi a helyes. De szokj le tényleg a cigiről. Anya most amiatt beteg. 😔 Nem jó, hidd el. Nem jó.
2018. okt. 7. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Ezt ennyi évesen tényleg meg kell kérdezni?

Nem a barátod tehet róla és mégis őrá haragszanak. Na mit is tegyél?

2018. okt. 7. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5 éve nem veszik észre, hogy bűzlesz?
2018. okt. 7. 20:56
 8/10 he84 ***** válasza:
Hát elég fura, hogy eddig nem vettélészre, főleg a szagodról. Nyilván mondd el az igazat, szokj le róla és ne higgyék azt, hogy a barátod miatt dohányzol.
2018. okt. 7. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el az igazat, ez a legjobb. Viszont azt is tedd hozzá, hogy eddig miért nem beszéltél róla. A barátodnak is nagyon kellemetlen lehet ez. :(

(A többieknek pedig annyit, hogy majd a kérdező eldönti, hogy leszokik-e vagy sem, nem arra kérdezett rá, hogy leszokjon-e, szegény kapott két tonna off-ot. És láttam már mocsok intelligens embert dohányozni, szóval erről ennyit... Ne bélyegezzünk meg egy réteget, ami nem egységes, hanem egyedi személyekből áll. Egyébként, mielőtt valaki félreértené, nem vagyok dohányos. :) )

2018. okt. 7. 22:54
 10/10 he84 ***** válasza:
Na igen, mondjuk ez igaz, hogy ne bélyegezzünk meg senkit, mert dohányzik. Bár utólag mondom, hogy én nem ítélek meg ennek alapján senkit, az én régi jó barátom is dohányzik egy ideje, mégis rendes, nem buta, nem hülye ember. Én csupán az egészsége miatt egyszer javasoltam a leszokást, nyilván ő tudja, ő dönti el. Nem csak neki javasoltam, hanem az említett régi jó barátomnak is, nyilván ebben az esetben is ő tudja, nem erőltetem és nem nézem ezért le.
2018. okt. 8. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!