Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogtalanul haragszom a barátomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogtalanul haragszom a barátomra?

Figyelt kérdés

Mindketten fiatalok vagyunk, sok tapasztalatunk még nem volt. Igazából rövid ideje vagyunk együtt ( 5 hónap), viszont ez idő alatt nem volt köztünk probléma. Mostanáig.

Rendeznek egy osztálytalálkozót a volt iskolájából amire saját döntéseként nem megy el mert nem ér rá. ( Én nem befolyásoltam,mert részemről menjen ha szeretne).

Azonban szerintem ezt az illetékes lánnyal egy levél keretén belül megtudta volna beszélni. Én azon akadtam ki hogy megadta neki a telefonszámát, és hívogatja, a barátom meg még szex közben is felveszi a telefont.

Elmondása szerint vele pont jóba voltak és most micsoda haverok.

Mondtam neki a haver nem 10 év után bukkan fel mert jobb ha átgondolja ki volt neki ott a gondjaiba. Van egy gyereke. Egyedül "nevelgeti", mellesleg akinek tiszta a szándékai kezdődik ott messengeren is lehet telefonálni ahol látom meg ha problémája van ellehet mondani írásban de ha csak ennyit akart tőle nem értem mit keresi folyton.

Másrészt az hogy felveszi szex közbe neki a mobilt és 15 percet dumál vele mit csodálkozik ha felöltözöm és azt mondom legyen az ágyban is barát az a barát akkor? Kinek van kedve utána folytatni.

Mit csináljak?

2018. aug. 1. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez több mint szemétség.

Soha nem aláznék meg így egy nőt.

Ez most olyan mintha ő csak megdugna mert éppen nincs jobb dolga.

Ne haragudj, hogy ezt gondolom.

2018. aug. 1. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez 3 napja megy,nagyon maximum ott. De jobb az elején szerintem leszögezni kinek mifér bele és ha nem paterolja el a kiscsajt én megyek el.

Felnőtt fejjel kellene gondolkodjon. Ő az idősebb.

2018. aug. 1. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy tetszik neki az a lány ?
2018. aug. 1. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Elofordulhat de nekem ne magyarazza meg hogy ok baratok. Hol volt 10 evig. Miutan elkerult onnan ki volt vele a gimis evek alatt kire tamaszkodhatott? Az hogy most mar parkapcsolatban vagyunk egy dolog de neki mar pont kellene annyira ismerjen hogy tudja nem fogom megturni.
2018. aug. 1. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha velem ezt eljátszaná, akkor mehetne, amerre lát. Micsoda bunkó.
2018. aug. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!