Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undorodom tole es haragszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom tole es haragszom ra! Mit tegyek? Jogtalanul vagyok merges?

Figyelt kérdés
Miota megtudtam hogy a baratom lefekudt az exevel mig osszevoltunk veszve azota rendesen undorodom tole...szerinte nincs amiert haragudjak ra ,mert ,hogy nem voltunk egyutt...megis nagyon zavar ,3 honapig voltunk osszeveszve..
2009. jún. 9. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
ha nem voltatok egyutt, akkor semmi közöd hozza h mit csinalt. én inkabb azon aggódnék h miert kellett kibekulni vele.. miert vesztetek ossze?
2009. jún. 9. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Ez jó kérdés.

Nos, az, hogy jártatok, az egy dolog, az meg a másik, hogy összevesztetek, ráadásul 3 hónapja már.

Ha 1-2 hete vesztetek volna össze, és úgy feküdt le a csajjal, akkor neked van igazad.

Az, hogy 3 hónap után, igy jogos amit neked mondott, mit érdekel téged az, kivel kavar?

Gyakorlatilag a szakítás utáni pillanatban már nem tartozik neked elszámolással.

A 3 hónap sok idő, én már 1 hónap után is biztos lennék abban, hogy az, akit szerettem nem jön már vissza.

A pasidnak adok igazat

19/F

2009. jún. 9. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy...

Szakítottatok látszólag "végleg" és úgy történt; vagy csak "pihentettétek" a kapcsolatot, de egyértelműen fennállt a lehetőség, hogy még folytatjátok?

Miért tette? Bánatában, dacból, bosszúból, részegségében - vagy pedig azért, mert még mindig vonzódik hozzá?

Hogyan történt? Rámászott a csaj, ő meg úgy volt vele, miért ne, hiszen Te már úgysem vagy, vagy direkt ő kajtatott utána?

Következményei mik voltak? Az ex járt volna vele újra, de ő inkább Téged válaszott, vagy az ex dobta, így visszakullogott Hozzád? Mert ez pl. rohadtul ne mmindegy. Vagy másként volt?

2009. jún. 9. 17:33
 4/10 A kérdező kommentje:
amikor lefekudtek mi nem voltunk egyutt es nem is akartuk folytatni ,3 honap alatt szinte nem is beszeltunk.valoszinuleg a baratom meg vonzodik hozza meg mindig es azert fekudt le vele :( de amugy nem akar tole semmit es ezt onnan tudom ,hogy a csaj evek ota fut utanna es vissza akarja szerezni ,de a pasimnak nem kellett mar..a telefonjaban is kaptam konyorgo smseket a csaj reszerol...aztan visszajott hozzam a pasim es azt mondja ,nem jelentett neki semmit az az ejszaka.....de nem tudom mit hidjek...
2009. jún. 9. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe szót sem érdemel. Ha undorodsz tőle, akkor meg pláne. Miért olyan fontos Neked?
2009. jún. 9. 18:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Szoval akkor hagyjam???
2009. jún. 9. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd. Mondja a barátod, hogy szeret?

Én is ki lennék bukva :(

2009. jún. 9. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne az alapján dönts, hogy mi itt mit mondunk! Ha szereted, és úgy érzed, hogy mg tudsz bocsátani neki, akkor tedd azt... Ha nem megy, akkor gondolkozz el azon, hogy talán mégse kéne folytatni. De ezt egyedül te tudod eldönteni!
2009. jún. 9. 18:30
 9/10 A kérdező kommentje:
de ha nem voltunk egyutt amikor megtortent a dolog, akkor vegulis nem kene haragudjak ra?nemde?
2009. jún. 9. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem... nehogy már tőlünk várod, hogy megmondjuk, hogy haragudj-e rá!

Ha haragszol rá, akkor nem véletlenül teszed. Inkább hagyd a csudába, keress egy másik fazont!

2009. jún. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!