Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "haragszanak" itt azokra a nőkre, akik nem dolgoznak, hanem otthon vannak, és a háztartàst vezetik?
Olvasom màr pàr éve ezt az oldalt, de erre még nem jöttem rà.
Az nem munka ha egy nő egyedül tartja rendben a hàzat, az udvart, a gyereket hozza-viszi?
Azért, mert sokak szerint butaság.
Az egy dolog, hogy 3 évre otthonmarad a nő a szülés után, de amikor az egész életét feladja, hogy cselédesdit játszon, az idegesíti az embereket. Mert ez a nőkről is elárul valamit: inkompetensek, egyedül nem tudnak boldogulni, plusz buták, átverhetőek, mert valljuk be, nem elég reális, hogy a férfi élete végéig vele marad, az ilyen esetekben nem szokás. Plusz, ha még egy normális férfit is fog ki a nő, akkor is korábban fog meghalni a férfi és akkor mi lesz a nővel? Miből lesz nyugdíja, ha sosem dolgozott? Megy az utcára? Ezért butaság minden stabil támaszpontot elvágni és egy emberre rábízni az egész életedet, mert az esetek nagy többségében koppanni fogsz. És ez statisztika.
Egy szem 9 éves gyerek "mellett" vagy otthon? Az igen. Persze nincs kire bizni...8-16-ig iskokába van, (3 éves kora ota ovodában) és egyedül jön megy. Miről beszélünk? Legalább egy részmunkaidős melod lehetne. És azért egy ilyen nagy gyerek mellett a háztartás vezetése se egy nagy feladat.
Félreértés ne essék, ez nem itélkezés, mindenki ugy él ahogy akar, ha neketek ez igy megfelel, és a párodat sem zavarja ez a felállás, akkor jo. Nekem mondjuk személy szerint unalmasak lennének igy a mindennapok.
Az enyém biztos velem marad, màr a korànàl fogva is :)
Különben ő nem akarta, hogy dolgozzak, vagyis neheztelt minden munkahelyemre, mert férfiak bizony mindenhol vannak. :)
Most nem tudom mi lesz, mert személy és vagyonőrként helyezkedek el, na ott meg pont férfiak vannak.
A háztartás vezetése, (egészséges) gyerek, meg a főtt étel nekem nem indoklás, mert más munka mellett is megoldja, akár egyedül is. :-)
De mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja.
Jó volt itthon, jó itthon.
Szeretem a hàzat, szeretem az udvart, a főzés a màniàm egyenesen, de biztos, hogy kellenek a külső ingerek is.
8-16
Nem mindenki tud/talàl/odaér ilyen munkabeosztàsba.
Két műszak mellett is megoldottam, mert a főzés nekem nem teher, hanem élvezet.
Azzal nem csesz(t)m el az életem, hogy itthon voltam/vagyok.
Nem kitalàlta, hogy ne dolgozzak, csak hàt...érződött na.
Kényelmes volt neki is, nekem is, de ez kevés így.
Nincs külső inger ami érjen.Akàr öröm, bànat, stressz.Ezek pedig szerintem csak kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!