Ma 2-est kaptam természetből nem merem elmondani otthon bár az 1-esért nem nagyon haragszanak de azért félek valami otletet tudnátok adni hogy hogy mondjam el?
Ne olyan szülőre gondoljatok aki meg veri a gyerekét ezért.
életembe kb. 2szer kaptam büntetést vagy még annyiszor sem
Anya, apa, természetből annak ellenére, hogy maga a tantárgy nem is érdekel, mégis a dolgozatnál több, mint a felét meg tudtam tanulni az anyagnak!
Én azt szeretném, hogy a gyerekem azokból a dolgokból legyen jó, amiketszívesen csinál, a többire ne pazarolja az idejét, csak menjen át belőle. Ilyen szempontból én egyáltalán nem bánnék egy 2-est természetből, hsizen az így is azt jelenti, hogy megtanultad az anyag 60%-át!
Azt mondják mindent meg kell tanulni.
De megprobálom koszi:)
Ezt már nagyon nem hiszik el
mindig ezt mondom de inkább romlanak a jegyeim
eggyik nap amikor 1-est kaptam elmontam anyának annyit mondott nem tudok vele mit csinálni
remélem most is azt fogja
de ma kijavitottam!
Nem nagyon érdekel a suli,a tanulás de amikor "muszály" akkor szoktam van mikor ugy érzem puskával megtudom oldani de nem sikerül nem tanulok rá és jon a rossz jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!