Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért "haragszanak" itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "haragszanak" itt azokra a nőkre, akik nem dolgoznak, hanem otthon vannak, és a háztartàst vezetik?

Figyelt kérdés

Olvasom màr pàr éve ezt az oldalt, de erre még nem jöttem rà.

Az nem munka ha egy nő egyedül tartja rendben a hàzat, az udvart, a gyereket hozza-viszi?

2018. nov. 15. 11:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%
Ne foglalkozz senkinek a véleményével. Örülj neki neked van időd a családodra nem hulla fáradtan kell leülnöd vele tanulni jut mindenre időd. Én régi gondolkodású vagyok tehát támogatom ezt a felállást. Sok nő örülne a környezetemben ha így élhetne!
2018. nov. 15. 19:20
 22/28 anonim ***** válasza:
86%
"Érződőtt"... Mindegy hogy fogalmazzuk, egy betegesen féltekeny barom, aki be akar korlatozni, de neked jól jött, mert ugy is jol esett otthon lébecolni. Így vegül os jó, kiegeszítettétek egymást.
2018. nov. 15. 19:33
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Apai nagymamámat a háborús idők kényszerítették bele a háztartásbeli létbe, de később meg nyugdíjat nem kapott, mert nem volt hozzá elegendő jogosultsági ideje.

Én a háztartásbeli létet csak akkor tekintem más munkával egyenértékűnek, ha az beteg családtag ápolása miatt történik, oda teljes ember kell, az gyakorlatilag ápolói munkakörnek felel meg, ebben az esetben valóban lehetne extra anyagi honorálás, nyugdíjjogosultsághoz beszámítás.

De ha ilyen nincs, hanem csak a háztartás vezetése van, meg egészséges gyerekek, az nem egyenértékű más munkával, a gyerekek felnőnek, nincsenek otthon állandóan, sőt, egy idő után nem győzik lerázni a szülőt. Én dolgozó szülők mellett nőttem fel, nekem ez a természetes, ez a normális, és egyik szülőm sincs a másiknak kiszolgáltatva.

2018. nov. 15. 20:14
 24/28 anonim ***** válasza:
84%

A munkàért teljes fizetés jàr. Hàztartàsvezetésért, gyereknevelésért kap fizetést a nő? Független anyagilag a pasitól? Nem és nem. Ellenben a pàrjàn élősködik, eltartatja magàt, és ha a pasi pl megcsalja akkor vagy megy az utcàra éhen halni vagy lenyeli igénytelen módjàra a békàt. De bőven elég az is ha a partner hirtelen meghal. A nő ott marad x évnyi kieséssel/ nulla munkatapasztalattal. Kèsz főnyeremény:)....ja nem.

Ha a férj esetleg elveszti a munkàjàt? Munkaképtelen lesz hónapokra betegség/ baleset miatt? Nem arról van szó, hogy a nők legyenek feminàcik, csak ez a helyzet irtó kockàzatos, rengeteg buktatója van!!! Sose lennék ennyire kiszolgàltatott helyzetben önszàntamból+ szeretem a munkàm.

Semmi haragot nem érzek (irigy plàne nem vagyok, tekintve milyen következményei vannak/ lehetnek az ilyen életmódnak) arra aki ezt bevállalja max sajnàlom. De leginkàbb leszarom, magànügy. Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja. Csak a véleményemet írtam le.:)

2018. nov. 16. 00:33
 25/28 A kérdező kommentje:

Senki véleményével nincs problémàm, hisz én kérdeztem, pont azért, mert véleményekre voltam kívàncsi.

Én aztàn biztos nem pólóban meg macinaciban vagyok itthon, lévén, hogy mindennap megyek boltba/postàra stb, nem csinosan meg a làbam sem teszem ki a hàzból.

Attól nem tartok, hogy megcsal, inkàbb ő fél ettől.

(Írtam, hogy a korànàl fogva)

Igen, jó abból a szempontból itthon, hogy mindenre kényelmesen jut időm.

Ma pl. a kacsasütésre :)

Köszönöm a vàlaszokat.

2018. nov. 17. 05:38
 26/28 anonim ***** válasza:
14%

Pólóban meg macinaciban várja itthon: ez egy vicc. Pont, hogy az otthon lévő nőknek van idejük magukra, pl délelőtti heti 3x elmenni edzőterembe, vagy futni. Nem munka után kell főzni, nem hulla fáradt este stb. Az itt válaszolók nagy része még sosem volt otthon ovis/iskolás gyerek mellett. Nem unalmas és nem tesz igénytelenné. Sőt. Van időm a gyerekekre, magamra és a férjemre is.

Én pont azt vettem észre, hogy a 2 keresős (gyerekes) házasságok nem működnek hosszú távon. Mindenki fáradt, munka után gyerek + háztartás, csak élni nincs idejük.

És meg kell jegyeznem, hogy nem a munka az egyetlen jövedelemforrás a világon. Más is van, és még legális is.

2018. nov. 20. 07:38
 27/28 anonim ***** válasza:
"Én pont azt vettem észre, hogy a 2 keresős (gyerekes) házasságok nem működnek hosszú távon." - Több, mint 35 éve vannak együtt a szüleim, mindketten dolgozó emberek, anyám sose hanyagolta el magát, és nem volt kimerült, merthogy otthon is megosztották a munkát, ez volt a természetes, apámnak is, nem az, hogy a férfi lógatja a lábát munka után, hanem a háztartás is közös, a gyereknevelés is közös. Én meg ebben nőttem fel, és öcsém is, és nekünk ez lett a természetes. Persze, nem csináltak mindent tökéletesen, meg nem vagyunk egyformák, ami nem tetszett, azt én (majd) másképp csinálom, de azért nekik meg jó így, ahogyan ők csinálják, és működik. Anyám egyébként még akkor is beáll a tükörhöz kisminkelni magát, ha csak a közeli boltba megy le. Ez nem azon múlik, hogy dolgozik-e az ember vagy sem, hanem egyéni hozzáállás kérdése. Ha nekem hozzátartozik az egyéniségemhez, a személyiségemhez, akkor csinálom, akár dolgozom, akár nem, ha nem tartozik hozzá, akkor nem csinálom. Nyilván számít, mire van lehetőség. Nekem pl. a sport, a mozgás az, ami kell, és csinálom sok munka mellett is, meg laza időszakban is, mert úgy érzem jól magam, ha kevesebbre jut idő vagy pénz, akkor kevesebbet, ha többre jut, akkor többet, de csak akkor hagyok ki pár napnál többet, ha beteg vagyok. Én viszont nem igénylem a sminket, mert sokat ezek közül nem bír a bőröm, tehát csak minimálisat használok, ettől még nem vagyok slampos.
2018. nov. 20. 09:37
 28/28 anonim ***** válasza:

#20, nekem meg az a véleményem, hogy még jobban megerősítetted bennem azt a tudatot, hogy a magyar emberek nagy része nem csak hogy buta (mint pl. te is), hanem iszonyat rosszindulatú (bár mint írtam, ez nem újdonság, zsigerből fakad)

Szóval köszi.

Macinaci meg póló, mi? Miért mit vegyen fel otthon, te nagyon fogyatékos? Kisestélyit? Tűsarkút? Nercbundát? Gyökér hímsoviniszta baromállat.

A pasik meg otthon is öltönyben járnak és sosem büdös a lábuk. A hajuk is mindig be van állítva és mind úgy néz ki, mint Brad Pitt.

2018. nov. 26. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!