Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfival élő nőnek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfival élő nőnek tényleg sokkal többet kell otthon a háztartást gürizni ahhoz viszonyítva mint mikor szingliként élt?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 18:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell. Sokan mégis csinálják. Te úgy csinálhatod, ahogy akarod.
2023. jún. 8. 18:03
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Te döntöd el. Fel lehet osztani a házimunkát normálisan, de az tény, hogy szingliként senki nem fog neked nyafogni, ha három napja nem mosogattál.
2023. jún. 8. 18:08
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem nem kell. Vagyis most motiváltabn vagyok a főzésre, de azt is felesben csináljuk (és így is többet főzök, mint szingliként). De ez egy pozitív változás.
2023. jún. 8. 18:14
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Nekem kevesebbet kell.
2023. jún. 8. 18:16
 5/23 anonim ***** válasza:
79%

Most nagyon jönnek az ellenpélda, ahogy az elkönyvelhető volt. Még jön majd 2 férfi, hogy ő elpakol maga után, meg még 3 nő, hogy az ő párjuk megcsinálja ám. Ami tök jó és én esküszöm, hovy elhiszem.

De azért valljuk be, a mi korosztályunkban (30) nem ez az általános. Amelyik férfi el is kezdi tanulni a háztartás vezetést, az is fog olyan hibákat véteni, minthogy nem tolja be a széket, elhagyja a házban a papucsát, elmosogat, de közben szétpakol, stb. Szóval bőven van sok KICSI tennivaló egy ilyen férfi mellett.

De amelyik semmit nem csinál, azután van munka bőven.

2023. jún. 8. 18:20
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
5-ös Akkor nem ilyen férfi kell. És nem a te dolgod utána pakolni/takarítani.
2023. jún. 8. 18:34
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem, ketten élünk a házban, ketten koszolunk, ketten eszünk, ketten csináljuk a kupit stb, szóval teljesen egyértelmű, hogy rendet is ketten csinálunk. Senkinek nem vagyok sem a csicskája, sem a házvezetőnője, a férjem pont ugyanúgy mos, főz, takarít, mikor-mit.
2023. jún. 8. 18:34
 8/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem kell egyáltalán.

Viszont ha a statisztikát nézem, asszem én olyat olvastam, hogy ha a gyerekes anyukákat vesszük, azok, akiknek férjük van asszem heti 2 órával több házimunkát végeznek, mint azok a gyerekes anyukák, akik egyedül nevelik a gyerekeket.

De ezt minden felnőtt nő el tudja dönteni, hogy mit néz el és kivel él együtt, ha valaki végső soron a párjának az anyukájává avanzsál, akkor ugyanannyira okolhatja saját magát, mint a férjét, elvégre ő végignézte és eltűrte sőt, gyakran aktívan hozzájárult ennek a dinamikának a kialakulásához, és a felismerést követően minden egyes nap ő ez mellett dönt.

2023. jún. 8. 18:50
 9/23 anonim ***** válasza:
67%
#6os és a többiek: nem a saját dolgomról beszéltem. :D És nem is a ti dolgotokról. Általánosságban beszéltem, a kérdésre válaszolva. Az én korosztályomra is jellemző ez, ettől felfele pedig pláne. Az alattam lévőket már nem ismerem. 🤷🏻‍♀️
2023. jún. 8. 19:41
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

"akiknek férjük van asszem heti 2 órával több házimunkát végeznek"

Gondolom, becslés és bemondás alapján számolták ki.

2023. jún. 8. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!