Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfival élő nőnek tényleg sokkal többet kell otthon a háztartást gürizni ahhoz viszonyítva mint mikor szingliként élt?
Most nagyon jönnek az ellenpélda, ahogy az elkönyvelhető volt. Még jön majd 2 férfi, hogy ő elpakol maga után, meg még 3 nő, hogy az ő párjuk megcsinálja ám. Ami tök jó és én esküszöm, hovy elhiszem.
De azért valljuk be, a mi korosztályunkban (30) nem ez az általános. Amelyik férfi el is kezdi tanulni a háztartás vezetést, az is fog olyan hibákat véteni, minthogy nem tolja be a széket, elhagyja a házban a papucsát, elmosogat, de közben szétpakol, stb. Szóval bőven van sok KICSI tennivaló egy ilyen férfi mellett.
De amelyik semmit nem csinál, azután van munka bőven.
Nem kell egyáltalán.
Viszont ha a statisztikát nézem, asszem én olyat olvastam, hogy ha a gyerekes anyukákat vesszük, azok, akiknek férjük van asszem heti 2 órával több házimunkát végeznek, mint azok a gyerekes anyukák, akik egyedül nevelik a gyerekeket.
De ezt minden felnőtt nő el tudja dönteni, hogy mit néz el és kivel él együtt, ha valaki végső soron a párjának az anyukájává avanzsál, akkor ugyanannyira okolhatja saját magát, mint a férjét, elvégre ő végignézte és eltűrte sőt, gyakran aktívan hozzájárult ennek a dinamikának a kialakulásához, és a felismerést követően minden egyes nap ő ez mellett dönt.
"akiknek férjük van asszem heti 2 órával több házimunkát végeznek"
Gondolom, becslés és bemondás alapján számolták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!