Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mertek a párotok előtt énekelni úgy, hogy nem is tudtok? Nem féltek, hogy elhagy a bénaság miatt?
Énekelni mindenki tud, csak nem mindenkinek van hozzá hangja. A rossz gyerekkor miatt kialakult "visszamaradások" léteznek, de amikor az ember nem tesz ellene, az nekem kissé rossz benyomást kelt.
Egyébként aki emiatt elhagy az olyan is.
Te önbizalom hiányban szenvedsz, még akkor is ha "bár" hangod van.
Előttem énekelne a párom, egyáltalán nem zavarna. Sőt!!!
Örülnék, hogy van mozikális hajlama. Bár nekem van 9-év zenei képzetségem.😊
Simán!
Bár én ha éneklek neki akkor nem komolyan csak marhulok.
Ha én énekelnék akkor csak jót nevetne. Aki emiatt elhagy valakit azzal komoly bajok vannak.
Mit értesz bénázas alatt? Ezt hogy nem tudsz énekelni?? Ez semmi, ez még aranyos is lehet.
Vagy mindent kiejtesz a kezedből, összetörsz, elrontod az ételt, állandoan kirugnak, mert rosszul dolgozol? Mert nem mindegy. De még ezek sem feltetlenül szakitóokok, mert lehet rajtuk javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!