Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tipikus férfi bénaság ez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus férfi bénaság ez, vagy alkalmatlan párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, más hozzáállást várnék tőle. Jól, vagy jobban esne, ha egy szituációban másképp járna el. Pontosabban itt a figyelmességre gondolok.

A korábbi kapcsolatomban a férfi nagyon figyelmes volt, ez egész más. Nem tudom, hogy ez tipikus pasi hozzáállás, mert ők kevésbé értenek az érzelmek kimutatásához, és a többi, vagy egyszerűen nem az én emberem?

Friss kapcsolat, olykor viszont a fellegekben érzem magam vele. Ugyanakkor megvan ez az érzés, hogy néha "megbánt" legalábbis el tudja venni a jó kedvem apró figyelmetlenséggel. Tartható ez vajon?

2023. jan. 7. 07:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%

Amíg rébuszokban beszélsz nem tudunk segíteni.

Írd már meg konkrétan mi a nyígás tárgya.

2023. jan. 7. 07:54
 2/21 anonim ***** válasza:
17%
Eszedbe ne jusson egy pillanatra se magadban keresni a hibát....
2023. jan. 7. 07:58
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Mi a baj?
2023. jan. 7. 08:00
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha az elején nem érzed a figyelmességet akkor később vajon mi lesz? Ugyanis a legjobb kapcsolatokban is csökken az érdeklődés valamennyit.. Engedd el szntem
2023. jan. 7. 08:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajod, hogy nem képes olvasni a gondolataidban? Abból indulok ki, hogy ennél a kérdésnél is ezt várod.
2023. jan. 7. 08:19
 6/21 A kérdező kommentje:

Múltkor felajánlottam, hogy menjünk el vasárnap valahova.

Minimális pénzbe került volna, nem ilyen wellnessdologra vagy étteremre kell gondolni.

Mondta, hogy nem lesz jó, mert neki hétfőn ez és ez lesz, kipihentnek kell lennie. Ez érthető, de egyszerűen nem képes azt mondani, hogy szívem, most nem jó, de 2 hét múlva már az lesz. És ha nem hozom fel a dolgot újból, akkor az úgy is marad.

2023. jan. 7. 08:45
 7/21 A kérdező kommentje:
Néha ilyenkor elgondolkozom, hogy tényleg akar-e engem, vagy csak úgy elvan velem. Azért nem tudom eldönteni, mert tudom, hogy sok minden van körülötte, de elvégre én is az egyik legfontosabb értekei közé kellene, hogy tartozzak.
2023. jan. 7. 08:47
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

ÚR ISTEN MICSODA GAZEMBER!!!

Te mit teszel le az asztalra, hogy ilyen hatalmas nagy figyelmességgel legyen feléd? Szokásos válasz:mindent! ami amúgy kb a semmi. Ahh tudod mit, szakíts vele! Hát hihetetlen, hogy nem 0-24 boldog és figyelmes és olyan mint a filmekben. Ne húzd csóri idejét tovább, nem érdemled meg.

2023. jan. 7. 08:47
 9/21 anonim ***** válasza:
22%
Tipikus női gondolkodás: ha nincs probléma, akkor csinálsz.
2023. jan. 7. 08:54
 10/21 A kérdező kommentje:

Az utolsó két választ biztosan férfi írta. Képzeld, a korábbi partnerem igenis figyelt ezekre. Nem is bántott meg.

De ezt az olyan férfi, akinek nincs kifejlődve az empátiája, meg sem érti.

2023. jan. 7. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!