Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tipikus férfi bénaság ez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus férfi bénaság ez, vagy alkalmatlan párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, más hozzáállást várnék tőle. Jól, vagy jobban esne, ha egy szituációban másképp járna el. Pontosabban itt a figyelmességre gondolok.

A korábbi kapcsolatomban a férfi nagyon figyelmes volt, ez egész más. Nem tudom, hogy ez tipikus pasi hozzáállás, mert ők kevésbé értenek az érzelmek kimutatásához, és a többi, vagy egyszerűen nem az én emberem?

Friss kapcsolat, olykor viszont a fellegekben érzem magam vele. Ugyanakkor megvan ez az érzés, hogy néha "megbánt" legalábbis el tudja venni a jó kedvem apró figyelmetlenséggel. Tartható ez vajon?

2023. jan. 7. 07:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

Kisanyám, amelyik fickó ennyire figyelmes az elterelni ezzel a figyelmed a többi rosszról. Mondjuk eszedbe se jutott féltékenykedni azzal a jaj de törődő pasival igaz? Aztán meg lefogadom, hogy átvert..

Ne nekünk akard megmagyarázni, hogy hogyan működünk..

2023. jan. 7. 09:20
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Van egy rossz hírem. Az emberek nem egyformák, nem mindenkinél a párkapcsolat az első. Van olyan magasan kvalifikált elvált férfi ismerősöm akinél az első a munka, a második a felnőtt gyerekei, a harmadik a sportolás, és negyedik helyen jöhet a párkapcsolata. És MINDIG van nője! Simán elnézik neki a nők, hogy nem ők az elsők. És ha az egyik nőnek nem felel meg a sorrend, akkor lecseréli egy másik nőre aki nem szól ezért semmit. Ezt most csak példaként írtam le hogy ilyen is van.

Azt neked kell tudni, hogy a te párodnál milyen a fontossági sorrend, és ez változhat e valaha.

2023. jan. 7. 09:25
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem egyformán működtök, max abban hogy minden embernek jól jönnek a csicskák, lelkiismeret függvényében, de mivel a férfiak pozícióban vannak, kicsit jobban pattoghatnak. A nőknek több minden tilos. Ezen kívül ne hasonlítsd magad jó pasikhoz mert nem vagy az.
2023. jan. 7. 09:27
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, te a királynő akarsz lenni akinek nyaljak a seggét minden percben értem én DE ILYEN NEM LÉTEZIK!

Meg a legtokeletesebb kapcsolatban sem, mert emberek vagyunk, akik néha onzoek, lusták, fáradtak.

Ha ennyire akarsz valahova menni tedd meg egyedül vagy baratnokkel.

Lehet ha nem nyaggatod magátol ajánlani fog programot.

Sőt ha ennyire zavar akkor gondolkodj el a szakitason és megvan oldva a bajod.

2023. jan. 7. 09:28
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egyszerűen nem tetszett neki a javasolt program, csak nem akarta ezt direktben megmondani, ezért nem ajánlott másik időpontot.
2023. jan. 7. 09:34
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Tök mindegy mit mondott volna szerencsétlen pasi úgysem jött volna ki belőle jòl. Ha azt mondja ne haragudj de nekem semmi kedvem ehhez akkor bunkó lett volna. Hogy így ezt mondta akkor meg érzéketlen tuskó. 😂 Isten mentsen az ilyen nőktől.
2023. jan. 7. 09:39
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Aztán miért nem akarta direktben megmondani? Van szája.
2023. jan. 7. 09:39
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Na megjelentek a hős megmondó feministák is akik szerint a nőknek kevesebb joga, van pontosan a 13. válaszoló személyében. Nem az 1800as években vagyunk már drága! A nőknek is ugyan úgy van szavazati joga, mehetnek dolgozni is nem pedig háztartásbeliek már (mondjuk nagyon soknak ez a baja). Egy nő is betölthet egy ugyan olyan munkakört mint egy férfi, ha akar még kőműves is lehet! Én nem hasonlítgatom magam hozzájuk, én tisztában vagyok vele, hogy az vagyok, szerintem az utcán te fordulnál utánam nem pedig fordítva:D
2023. jan. 7. 09:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok eltartott, mindketten dolgozunk.
2023. jan. 7. 09:54
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
18 Akkor mit hőbörögsz itt? Kit érdekel hányan fordulnak utánad? Én biztos nem fordulok utánad, más az ízlésem személyiségre is mint amit előadsz, emellett szeretem a párom, ja neked ez felfoghatatlan.
2023. jan. 7. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!