Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus férfi bénaság ez, vagy alkalmatlan párkapcsolatra?
Néha úgy érzem, más hozzáállást várnék tőle. Jól, vagy jobban esne, ha egy szituációban másképp járna el. Pontosabban itt a figyelmességre gondolok.
A korábbi kapcsolatomban a férfi nagyon figyelmes volt, ez egész más. Nem tudom, hogy ez tipikus pasi hozzáállás, mert ők kevésbé értenek az érzelmek kimutatásához, és a többi, vagy egyszerűen nem az én emberem?
Friss kapcsolat, olykor viszont a fellegekben érzem magam vele. Ugyanakkor megvan ez az érzés, hogy néha "megbánt" legalábbis el tudja venni a jó kedvem apró figyelmetlenséggel. Tartható ez vajon?
Kisanyám, amelyik fickó ennyire figyelmes az elterelni ezzel a figyelmed a többi rosszról. Mondjuk eszedbe se jutott féltékenykedni azzal a jaj de törődő pasival igaz? Aztán meg lefogadom, hogy átvert..
Ne nekünk akard megmagyarázni, hogy hogyan működünk..
Van egy rossz hírem. Az emberek nem egyformák, nem mindenkinél a párkapcsolat az első. Van olyan magasan kvalifikált elvált férfi ismerősöm akinél az első a munka, a második a felnőtt gyerekei, a harmadik a sportolás, és negyedik helyen jöhet a párkapcsolata. És MINDIG van nője! Simán elnézik neki a nők, hogy nem ők az elsők. És ha az egyik nőnek nem felel meg a sorrend, akkor lecseréli egy másik nőre aki nem szól ezért semmit. Ezt most csak példaként írtam le hogy ilyen is van.
Azt neked kell tudni, hogy a te párodnál milyen a fontossági sorrend, és ez változhat e valaha.
Kérdező, te a királynő akarsz lenni akinek nyaljak a seggét minden percben értem én DE ILYEN NEM LÉTEZIK!
Meg a legtokeletesebb kapcsolatban sem, mert emberek vagyunk, akik néha onzoek, lusták, fáradtak.
Ha ennyire akarsz valahova menni tedd meg egyedül vagy baratnokkel.
Lehet ha nem nyaggatod magátol ajánlani fog programot.
Sőt ha ennyire zavar akkor gondolkodj el a szakitason és megvan oldva a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!