Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha egy 42 éves férfinek nincs még családja, magának köszönheti. Nem is kell neki, vagy alkalmatlan erre. " Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Még ilyet! Ilyen kijelentést olvastam ezen az oldalon. Engem meg egy naiv libának tituláltak, amiért elhittem, hogy az illető férfi azért egyedülálló mert nem találta meg a megfelelő nőt. Mit gondoltok erről?2018. máj. 21. 19:29
1/9 anonim válasza:
És akkor mi van, ha vki nem is akar családot?
2/9 anonim válasza:
Ma már volt ilyen kérdés, csak 38 évessel, lapozzunk!
3/9 anonim válasza:
Hogy ezer meg egy oka van, miért nincs családja, a fent említettek is közéjük tartoznak.
4/9 anonim válasza:
Pont annyira elítélik, mint egy ilyen korú nőt. Defektesnek titulálják. Exem most 49 éves, se barátnő, se család. Semmi baj nincsen vele, nem felelőtlen, nem gyerekes, csak szeret szabad lenni. Szerintem ezzel az ég világon semmi baj. Jó eséllyel nekem sem lesz, én 7 éves koromtól mondogatom, hogy nem kell férj, gyerek. Akit ez bánt, azt nem köti le eléggé a saját élete.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Kommentelő! Ez magánügy, senkinek semmi köze hozzá, hogy valaki akar-e gyereket vagy sem. Szerintem.
2. Kommentelő, elhiheted,nem olvasom végig a 100 kérdést amit ma feltettek.
A többieknek is köszönöm a választ! 😊
2018. máj. 21. 20:14
6/9 anonim válasza:
A volegenyem 38eves koraig falta es nyugodtan mondjuk ki,hasznalta a noket.Egyszer regen vki csunyan atkhmmmvagta es szerintem az egesz noi nemen bosszut akart allni erte,aztan jottem en.Elejetol kezdve kikertem magamnak ha tul arrogans v dominans volt,a jol bejaratott technikai csodot mondtak,radasul hoztam 2 kiscsajt is a kapcsolatba,es mi igy 3an meglagyitottuk a jegszivet. A kemeny macso legnagyobb meglepetesemre a haveri sorozeseken a gyerekekrol sztorizik es kepes beszamolot tart,megkerte a kezem,lassan az eskuvo is osszejon.Nem alkalmatlan a csaladra,viszont sosem gondolta h szuksege van ra es eszerint alakitotta az akkori eletet. Egyszeruen most jott el az ido h vegre hagyta magat szeretni. Remek pasi a pancelja alatt.Es igen,eddig nem talalta meg azt a not,aki elfogadja a hulyesegeivel.
7/9 anonim válasza:
Hát én ezzel nagyjából egyetértek. Bárki választhat rosszul néhányszor, na de mindig? A megfelelő társ hiánya még akár igaz is lehet, de szerintem ő sem akarta ezt annyira. Ha elkezdené mesélni az életét kiviláglana mikor hozott rossz döntéseket. De nem gondolom azt, hogy egy ilyen férfi reménytelen. A szándék a fontos. Ha tényleg elszánta magát, hogy szeretne családot és hajlandó ezért változni akkor nem lesz rosszabb apa, mint aki korábban kezdte. Azon áll vagy bukik a dolog, hogy már egy megmerevedett középkorú-e, aki nem hajlandó változni, vagy pedig tényleg akarja ezt az egészet és tesz is érte.
8/9 anonim válasza:
Hát aki 42 éves korára nem találja meg, az valószínűleg nem is fogja már. Ezek a keresgélős évek a 20-30 között még elmennek, de utána más gond van, ha valaki nem talál.
Nyilván magának köszönheti, mert ha nem akkor kinek? A szomszédjának? Buszvezetőnek?
Valószínűleg alkalmatlan is rá, ez olyan természetes szelekció.
9/9 anonim válasza:
Igen selejtes...a vegere azok az orok agglegenyek akit minden no kiselejtezett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!