Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az általában felsorolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az általában felsorolt okokért /pl: szabad vagyok, nem szólnak bele a dolgaimba, megtudom valósítani önmagam/ szinglik a nők vagy inkább az rejlik a háttérben, hogy a nagy többségük alkalmatlan egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 06:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Is - is.
2015. nov. 10. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Is, is, meg még más okok is lehetnek. Lehet az is, hogy nem ismer olyat, akivel közelebbi kapcsolatot is el tudna képzelni, lehetnek rossz családi körülményei, amik mellett nem tudna működni egy párkapcsolat. Lehet az összes halmozottan is. Az is lehet, hogy tudja, hogy meddő, és nem akar így kapcsolatot.
2015. nov. 10. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
szerintem pedig a felsoroltak az esetek többségében inkább racionalizálások, próbálja magával is elhitetni, hogy így van (sokszor tényleg igaz is, de ismerek több olyan egyedülálló lányt is, aki ezzel csak magát győzködi), de egyébként meg nem is arról van szó, hogy alkalmatlan egy párkapcsolatra, hanem nem találkozott még olyannal, akivel jól működnének együtt. A megfelelő ember nélkül az is alkalmatlan egy párkapcsolatra, aki amúgy mintabarátnő (vagy barát, merthogy ez férfiaknál is előforduló jelenség) lehetne, és ezt a társat megtalálni nem mindig egyszerű.
2015. nov. 10. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem tobb nagy csalodasom volt. Feltem a kotodestol. Igy 5 evig szingli voltam.

Nincs parkapcsolatra alkalmatlan, csak olyan , aki rosszul valaszt. Meg kell talani a zsaknak a foltjat.

N

2015. nov. 10. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen alkalmatlan, egyszerűen jól érzi magát a jelenlegi helyzetben. Még. Majd x idő múlva jelentkezik az igény, hogy társa legyen.
2015. nov. 10. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én évekig egyedül voltam. Saját döntésből. Nem ismertem olyat akivel bármit is el tudtam volna képzelni. Jelentkező akadt volna, de elég gyorsan közöltem hogy nem akarok semmit. Mikor találkoztama megfelelő emberrel nem volt gond a kapcsolattal és az együttéléssel sem.
2015. nov. 10. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. Lehet, tudja magáról, de ha nem is AKAR, mert ő önmegvalósítani akar inkább, mint alkalmazkodni máshoz, akkor nem hazudik.
2016. aug. 16. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!