Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lúzerként összebarátkozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzerként összebarátkozott velem egy nagymenő férfi aki falja a nőket, nekem meg még barátnőm se volt soha. Bénaság lenne megkérni hogy segítsen a dologban?

Figyelt kérdés

Nagyon nagymenő figura, a fél város ismeri. Jobbnál jobb csajok jönnek maguktól oda hozzá, puszilkodnak vele, simán válogathat köztük. Mesélte hogy volt olyan év amikor egy évben száznál is több jócsaj volt meg neki! Legújabb 7-es BMW-je van, kigyúrt, de nem lufiemberre hanem ami a csajoknak bejön. Ha van barátnője az is olyan hogy én max az instán látok olyan csajokat! Tiszta hihetetlen!

Én egy full lúzer vagyok, igaz nem vagyok szűz de ez is csak a véletlen műve, barátnőm még nem volt hiába a sok próbálkozás. A sok tanácsot már mind megfogadtam, de így sem sikerült. Valamiért összehaverkodott velem ez a figura (15 évvel idősebb nálam, 38 éves) befogadott a baráti körébe. Mindig mondja hogy xy csaj hozzámvaló, menjek rá, ilyesmiket. Ugye ők mind csajozósak és abból indulnak ki hogy ez csak úgy megy mindenkinek magától.

Nagy lúzerkedés lenne ha legközelebb megmondanám neki hogy nem megyek rá a csajra mert túl jól néz ki és be fogok égni? És utána megkérni hogy segítsen már a csajozásban hogy kell rendesen csinálni mint ő? Szerintem a pénze nélkül is simán csajozna.

Egyébként azt vettem észre hogy amikor ebben a társaságban vagyok talán engem is jobbnak látnak a csajok, talán lehetne is esélyem ami elég hihetetlen.

2018. jan. 20. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem bénaság, a férfiak egy részében van szolidaritás, és segítenek is.

Más kérdés, hogy a kapott tanácsokkal mire fogsz menni...

2018. jan. 20. 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Azt a tanácsot fogj szerintem mondani, hogy nézzél ki jól, férfiasan.

Na már most ez csak és kizárólag a genetikán múlik.

Ő azért menő, mert jól néz ki, és azért néz ki jól, mert így született. Ilyennek teremtette az Isten. Téged nem ilyennek teremtett. Te nem fogsz kelleni a nőknek. Ha elég sok pénzed lesz, akkor lehet csajod, de hozzád vonzódni soha egyik sem fog.

2018. jan. 20. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Nevezzük át a gyakorikérdéseket gyakorikamuzásokra. A "legújabb 7-es BMW"-t kihagyhattad volna.
2018. jan. 20. 19:12
 4/14 anonim ***** válasza:
38%

Na, kezdhetünk tapsolni. Végre valaki nyivákolás és nőgyűlölő elméletek gyártása helyett észrevette, hogy van, akinek az megy, ami neki nem és meri megkérdezni hülyeségek fantáziálása és a nyomorék sorstársak tanácsainak elfogadása helyett...

Számíts rá, hogy hülyén fog rád nézni. Ugyanis egy ilyen férfinék nem az élete középpontja a nőszerzés és nem is igazán foglalkozik sunavadászattal. Van neki jobb dolga: az élete építgetése és más emberi kapcsolatok fenntartása. Meg a 7-es gépentyű fényezése, tankolása.;)

2018. jan. 20. 19:16
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
#4 ez oké, és ha azt a választ kapja, hogy "gyúrjad ki magad tesó, nézzél ki jól oszt király leszel, hö", azzal mire megy? :D Nesze semmi, fogd meg jól.
2018. jan. 20. 19:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg úgy érzed,hogy ez igazi barátság köztetek?

Kívánom,hogy az legyen és a segítségedre legyen abban,hogy barátnőt találj, de nem lepődnék meg ha nem így lenne.

Ahogy leírod eleve teljesen más típusúak vagytok,jóval idősebb, mint Te,és magad se tudod miért haverkodott Veled össze.

Ha jól érzed magad ezzel a társasággal csatlakozz Hozzájuk, de az is lehet,hogy csak az önbizalmát akarja növelni ez a srác azzal,hogy olyannal barátkozik akit Nála kevésbé sikeres a nőknél.

Én ha pasi lennék nem vágynék arra,hogy csajok tömkelege jöjjön oda hozzám a BMW-m miatt, és hogy 100-nál is több csaja volt egy évben? Ahogy elképzellek Te nem erre vágysz...

2018. jan. 20. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

100-nál több csaja egy èvben? A nyulak nem hágnak ennyire... fizikai kèptelensèg!

Kamu sztem, a koma akar vmit Tőled ès adja a dumát...

2018. jan. 20. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
47%

Ha megkered,h segitsen a csajozasban reszletesen. Ettol kezdve nem leszel luzer,mert tettel vmit ezzel a keressel az celod elerese erdekeben. Szoval kerd meg,h tanitson! Segitsen!

N

2018. jan. 21. 00:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem hiába kéri meg. Ha a kérdező nem olyan nagymenő típus mint a "barátja", az Általa adott csábítási tanácsokat nem fogja tudni alkalmazni, sőt, még nevetségessé is válhat.

Adja magát, és szakadjon el ettől a társaságtól. Legalábbis csajozásban jájrja a saját útját és adja önmagát.

2018. jan. 21. 09:21
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem tudo hogyan kell, akkor meg kell tanulni. Hát akkor meg miérr ne egy profitól tanulnád meg?
2018. jan. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!