Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bénaság arra vágynom hogy egyszer rám is férfiként nézzen egy nő?
Miért?
Mi történt?
Nem volt még kapcsolatod?
Nyugi, nem vagy ezzel a problémával egyedül. Sokan most biztos azzal jönnek, hogy lúzerek vagyunk meg miegyéb, de én azt mondom, az ilyeneknek nem is érdemes magyarázkodni. Én próbálom terelni a gondolataimat hobbival, és felkészültem arra, hogy mindennemű szeretet nélkül fogok elpatkolni. Én sokáig próbálkoztam eredménytelenül, nem kell több megalázás.
22/F
Nem vagy béna ne aggódj!
csak nem találtál megfelelő Nőt aki szeret és elfogad olyanak amilyen te vagy,fel a fejjel! 30N
Röviden: Igen. Ne vágy rá, hanem tegyél érte.
Ha minden nő így néz rád oka van. Ismerek pár hasonló srácot akik nem a lányok kedvencei. Közös pont náluk: görnyedt tartás, félénkség, gyerekesebb öltözködés, a szél elfújná őket.
Ha nálad valamelyik is gond fejleszd . Azért azt már nem csak az arcra, magasságra kéne fogni (igaz nem tetted csak legtöbbször ez a duma), ha még barátnak is kínos valaki.
Pedig így van. Csak ne add fel.
Az a baj, hogy az elutasítás még jobban csökkenti az önbizalmat. Így sokkal nehezebb,mert alapból úgy indulsz neki az ismerkedésnél, hogy ebből sem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!