Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bénaság arra vágynom hogy egyszer rám is férfiként nézzen egy nő?
Utolsó.
Nőként mondom, ha nem keresel tojik rád.
Ez amit írtál butaság. Ha nem írsz nekem, nem keresel az ismerkedős szakaszban, azt gondolom nem érdekellek,innentől hagyom a fenébe.
#20 Nyilván, ha nem szóba sem áll veled, akkor tökmindegy mit csinálsz. Viszont ha minimális vonzalom kialakul, szerintem ez a legmegnyerőbb mentalitás, és ehhez tényleg elég egy kis beszélgetés, és hogy elhiggye, te sok mindenkinek kellesz.
#21 Vannak olyan csajok, akik viszonylag kifejlesztették az önismereti képességeik, a többségnek "utat kell mutatni", ami egy "jobb" férfinak nem okoz problémát, sőt, kb alaptulajdonsága a "helyes útra terelés". Biztos vannak olyan nők, akik kiskutyát keresnek, én egyet sem ismerek. :)
Az, hogy tagadod, hogy a fckboik' nem vonzóak, csak magadat csapod át, és nekem bizonyítod, hogy mennyire igazam van.
#22 Nemtom tes, soha nem voltak problémáim a csajokkal.
19 voltam :)
#25 ,,Nemtom tes, soha nem voltak problémáim a csajokkal."
Annyira szánalmas ez az erőltetett stílus. Szerinted ezt bárki is beveszi? :D Hát, marketingesnek ne menj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!