Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bénaság arra vágynom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bénaság arra vágynom hogy egyszer rám is férfiként nézzen egy nő?

Figyelt kérdés
30 felé közeledek de nem volt ilyenben részem. Levegőnek vagy kisöcsinek néznek a nők mindig, egy havernak. Irigylem a barátaimat, férfitársaimat amikor látom hogy a barátnőjük vagy bármilyen nő úgy néz rájuk. Úgy mosolyog ... rám még úgy senki sem mosolygott soha sajnos. Szeretném egyszer megtapasztalni, bár biztos zavarba jönnék. Más is van így? Létezik rajtam kívül férfi akit soha egy nő sem nézett még férfinek?
2017. dec. 28. 14:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Ott a pont a 6-osnál!

Valahogy mindig olyan típusok maradnak egyedül, vagy van ilyen gondjuk, akik:

- rossz tartásúak

- semmi férfias fizikumuk nincs

- ruházkodásuk is divatjamúlt és/vagy nem a testalkathoz illő

- tipikus kedves fiúk, akikről nem jut a nő eszébe a férfiasság

Az első három dolgon belátható időn belül lehet javítani, csak akarni kell. Az utolsón is lehet dolgozni.

2017. dec. 28. 15:16
 12/26 anonim ***** válasza:
#9 Akkor ne kommentelj, ha ezt nem tudod elviselni.
2017. dec. 28. 15:17
 13/26 A kérdező kommentje:

Nagyon rondának tartanak. Alacsony is vagyok de ezt nem hinném oknak.

Volt egy gyerekkori legjobb lány barátom. Nagyon szerettem de nem úgy mint akit fel akar szedni egy férfi hanem sokkal jobban, mintha a családtagom lenne. Őt behülyítették 20 év barátság után hogy én szerelmes vagyok belé és le akarom fektetni, ez az oka mindennek amit csinálok. Megtehettem hogy anyagilag kisegítsem, nem is foglalkoztam a dologgal, természetes volt. Erre több frontról kapta az ívet hogy én ezért biztos várok testi viszonzást. Annyira telebeszélték a fejét hogy egy baráti születésnapom mindenki előtt rámtámadt, a fejemhez vágta hogy soha semmi nem lehet köztünk és elmondta hogy undorodik a külsőmtől, soha nem lenne képes hozzám érni, már az is sok neki ha puszit adok az arcára. Váratlan volt tőle, megszakítottam vele minden kapcsolatot.

A lényeg ebben hogy kb így reagál rá minden nő. Hiába öltözök úriemberként, semmit nem ér. A sportok se segítettek! Egyszerűen mintha minden nő az öccsének nézne rögtön ahogy próbálkoznék. Van hogy minden bátorságomat összeszedve odamegyek egy nőhöz, erre az első mondatai után rátér arra hogy van e csaja a jóképű barátomnak? Aki mellesleg oda sem mer menni egy nőhöz sem, nulla dumája van, mindig őt szedik fel.

2017. dec. 28. 15:17
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
az 5-ös hozzászóló össze akar jönni veled kérdező. ha nem akkor csak hazudozik, áltat, mint a többi.
2017. dec. 28. 15:22
 15/26 A kérdező kommentje:
Legutóbb egy 34 éves egyedülálló anyának próbáltam udvarolni. Kicsit nagyszájú, szókimondó nő. Azt mondta hogy mindig is ilyen jókiállású, magabiztos, humoros pasit akart mint én de ne sértődjek meg, nem tud férfi-nő kapcsolatot elképzelni köztünk. Nem látja maga előtt hogy hozzám érne mint egy férfihez. Mintha az öccsével lenne együtt, olyan érzést keltek benne.
2017. dec. 28. 15:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Aqer: nem hiszek el ám ilyesmit! Nem tudod kiprovokálni hogy irogassak a csajnak vagy ilyesmi. Van eszem, nem vagyok hülye, diplomás komoly ember vagyok!
2017. dec. 28. 15:27
 17/26 anonim ***** válasza:
42%

,,Van eszem, nem vagyok hülye, diplomás komoly ember vagyok!"

Na, jó, ez viszont már arra utal, hogy kamu az egész. Vagy tényleg egy fellengzős szar vagy, és emiatt nincs nőd.

2017. dec. 28. 15:37
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, azért írtam, mert nyilvánvalóan mocsok a nő dumája. a hablatyolását akartam a bőrére vinni, mert akkor már nem tud így hazudozni.
2017. dec. 28. 15:51
 19/26 anonim ***** válasza:
54%

Az első dolog, ami eszembe jutott a kérdésedből és válaszaidból, hogy egy "kiskutya" szerepét próbálsz betölteni egy csajnál.

A legfontosabb dolog amit tenned kell (A kisugárzásoddal főleg), hogy egy olyan személy jellemét kelted a nőkben, aki titokzatos, magabiztos, és mindent megkap.

Mivel mindenki mondja, hogy a "magabiztosság fontos", de elég kevesen tudják körülírni, hogy miben is nyilvánul meg, ezért megpróbálom példákkal illusztrálni a fent említett tulajdonságokkal egybevéve.

-"Szimpatikus vagy, szeretnélek jobban megismerni, van rá esély, hogy valamikor megigyunk valamit?" (Én háttérbe helyezése, a teljes döntés a lányka kezében, kis nyalifali) helyett "*témára vezetés után* Én is szeretem az xy italt, pénteken pont ráérek, megismerkedhetnénk picit jobban" (Én a központban, többnyire igen-nem válaszlehetőség körítés nélkül, "mi" nézőpontra is utalva)

Nem te keresed mindig. Igen, a férfinak kell udvarolni, de a nőnek kell hagynia, hogy udvaroljanak neki. Amikor valakire túlságosan rámászol, nagyon taszító tud lenni, tökmindegy milyen külsővel rendelkezel, egy bizonyos határt túllépve a nyomulásod növelésével arányosan csökkented a kisugárzásod (külsőd) mértékét. Hagyj időt mindenre, nehogy azt higgye már, hogy körülötte forog a világ és nincs más elfoglaltságod (még ha véletlen így is van).

Nem fckboi-t akarok belőled "csinálni", egyszerűen annyira szánalmas, amikor valaki túlnyomul, magát totál háttérbe helyezi, "jajj hogyan nyaljam ki a segged", hogy az életkedvem is elveszi az ismerkedéstől, pedig férfi vagyok, és sok ilyen srácot ismerek, és viszonylag sok nő is ilyen, akik természetesen teljesen kiábrándítottak, hiába volt egy 7-es külsejük.

A társaságod mindig a csaj keresi! Te hívod el, te IRÁNYÍTASZ, de semmiképp nem te "zaklatod" a hülyeségeiddel.

Remélem érthető, picit nehéz elmagyarázni konkrétan egy teljes felfogást, amihez igencsak szükségesek a tapasztalatok.

21f

2017. dec. 28. 15:59
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"A legfontosabb dolog amit tenned kell (A kisugárzásoddal főleg), hogy egy olyan személy jellemét kelted a nőkben, aki titokzatos, magabiztos, és mindent megkap"

tévedés. ha 1 ilyen figura nem tetszik a nőknek a külseje miatt, akkor kalap-kabát.

2017. dec. 28. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!