Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfival élő nőnek tényleg sokkal többet kell otthon a háztartást gürizni ahhoz viszonyítva mint mikor szingliként élt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 18:02
11/23 Sunshinedoll válasza:
#10 Nem tudom, én nem vagyok társadalomtudós, biztosan megvannak erre a validált és megfelelő módszerek, mint minden más tudományágban is, én speciel biztos nem fogok senkinek a szakmájába belepofázni.
12/23 anonim válasza:
Ha full idegben vagy, ha egy koszos tányér van a mosogatóban, vagy nincs betolva a szék 😳, akkor többet fogsz, de akkor sem kell.
13/23 anonim válasza:
4 év együttélés, majd szakítás. 4 hónapja egyedül élek és határozottan kevesebbet kell güriznem a háztartásért. De mi sokat veszekedtünk ezen, én sokszor éreztem, hogy még a szemét levitelért sem vállal felelősséget.
14/23 anonim válasza:
Határozottan! Míg együtt éltünk sokkal többet kellett munka után otthon dolgoznom, többet kellett mosnom, többet kellett teregetnem, hajtogatnom, vasalnom, többet kellett főznöm, többet kellett mosogatnom, többet kellett porszívózni és felmosni... határozott wellness és pihenés egyedül élni ezek után. Szerencsére már nagyon sok férfi máshogy áll a kapcsolatában ehhez a dologhoz de a nagy átlag akkor is ez. És nagyon jól teszik a nők, hogy már válogatnak. Ezentúl én is meg fogom válogatni, hogy milyen ember az akivel valaha még egyszer összebútorozom. Nem lesz elég a vonzalom ha olyan lusta otthon, hogy nekem amiatt háromszoros munka hárul mintha egyedül élnék.
15/23 anonim válasza:
Igen, főleg, ha a férfi az, aki később ér haza. Aztán évek múlva már így szokja meg és akkor sem veszi ki a részét, ha lenne rá ideje.
16/23 anonim válasza:
12es: Te ezeket honnan szeded amúgy? :D Ki írt ilyet, hogy idegbe van ezektől? Vagy hogy megcsinálja ezeket?
17/23 anonim válasza:
Magyarországon igen, itt a nők 80%-a csicska szar, kortól függetlenül.
Persze minden korosztályban vannak normális kapcsolatok, 15 ève költöztem össze a fèrjemmel, azóta nem kell bevásárolnom ès főznöm.
18/23 anonim válasza:
Általánosságban igen, ugyanis a legtöbb nő képtelen az azstalra csapni és megbeszélni a feladatokat, helyette önmagát helyezi mártírszerepbe.
Nálunk a főzés az én dolgom, de minden más házimunka felesben, mert ez alap. Mindketten dolgozunk, nem fogok munka után én gürizni, csak mert "nekem pncim van".
19/23 anonim válasza:
Mindent is megosztva csinálunk, nincs a főzésen kívül semmi más ami csak az egyikünk dolga lenne mert kivesszük mind a ketten a részünk belőle. N29
20/23 anonim válasza:
A férjem nagyon sok mindent megcsinál itthon. Vasalni,hajtogatni, főzni nem tud,de a főzést tőlem sem várja el. Viszont mivel ennyi mindent tesz a családért, a munkában,a házban, a szabadidőben elég rosszul érzem magam,ha egy tányér meleg ételt sem rakok elé heti legalább 3-4alkalommal. A házimunkát meg hatványozzák a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!