Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy előbb kelsz ha otthon van valami dolgod?
hogy mivan? ennek mi köze a párkapcsolathoz?
Ha van dolgom nyilván elöbb kelek, ha nincs akkor nem.
Felnőtt párkapcsolatok - együttélés.
A kategóriát néztem a kérdés fölött valamivel, arra válaszoltam ezt...
1-es voltam.
Attól függ, hogy mi az a dolog, ami kell ahhoz, hogy elmenjek otthonról. Most ha 9-kor csak munkába kell indulnom, akkor nem különösebben erőltetem meg magam, de ha pl előadást kéne tartanom vagy mittudomén, az egyetemi éveimben még egy vizsgára indultam el akkor, akkor azért igen, nyilván ha felkészülést igényel amiért elmegyek, akkor hamarabb felkelek és elkészülök.
De én sem értem, hogy miben függ össze a párkapcsolatokkal :D De lehet, csak félrement a kategória. Mindegy, szóval alapvetően amúgy is a gyerekek felébresztenek 6-kor, szóval annyira nem releváns az én szempontomból a kérdés, na de ha esetleg olyan utópiában élnék, ahol a gyerekeim békésen alszanak amíg én nem ébresztem őket, akkor az lenne a helyzet, amit fentebb leírtam :D Csak úgy, mert mittudomén, el kell mosogatni, azért nem fogok előbb felkelni, ezt gyerekektől függetlenül sem :D De nyilván ha mondjuk nyaralni készülünk vagy valami, akkor persze hamarabb felkelek. Érted. Szerintem ez logikus. Van, aki nem így csinálja? :D
Max akkor, ha sűrgős, és feltétlen meg kell legyen, mire elindulok.
De most azért, hogy akkor hajtogassam el a ruhákat, vagy mosogassal el, azért nem, az megvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!