Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire gyakori hogy előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy előbb kelsz ha otthon van valami dolgod?

Figyelt kérdés
Mondjuk 9kor el kell menned otthonról. Akkor te csak a készülődést számítva kelsz előbb, vagy akár jóval előbb is szoktál kelni mert dolgod van amit meg kell csinálni.
júl. 29. 14:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mármint párkapcsolatban értendő? A másik félhez viszonyítva?
júl. 29. 14:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

hogy mivan? ennek mi köze a párkapcsolathoz?

Ha van dolgom nyilván elöbb kelek, ha nincs akkor nem.

júl. 29. 14:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt párkapcsolatok - együttélés.

A kategóriát néztem a kérdés fölött valamivel, arra válaszoltam ezt...

1-es voltam.

júl. 29. 14:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Mikor hogy. Ha nem muszáj, akkor annyival kelek előbb, hogy az alap készülés beleférjen... de néha felkelek előbb, ha úgy érzem, jelen helyzetben praktikusabb lenne reggel bevásárolni vagy takarítani, mint munka után.
júl. 29. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból mindig korán kelek. Igaz hamar le is fekszem este :)
júl. 29. 15:02
 6/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi az a dolog, ami kell ahhoz, hogy elmenjek otthonról. Most ha 9-kor csak munkába kell indulnom, akkor nem különösebben erőltetem meg magam, de ha pl előadást kéne tartanom vagy mittudomén, az egyetemi éveimben még egy vizsgára indultam el akkor, akkor azért igen, nyilván ha felkészülést igényel amiért elmegyek, akkor hamarabb felkelek és elkészülök.

De én sem értem, hogy miben függ össze a párkapcsolatokkal :D De lehet, csak félrement a kategória. Mindegy, szóval alapvetően amúgy is a gyerekek felébresztenek 6-kor, szóval annyira nem releváns az én szempontomból a kérdés, na de ha esetleg olyan utópiában élnék, ahol a gyerekeim békésen alszanak amíg én nem ébresztem őket, akkor az lenne a helyzet, amit fentebb leírtam :D Csak úgy, mert mittudomén, el kell mosogatni, azért nem fogok előbb felkelni, ezt gyerekektől függetlenül sem :D De nyilván ha mondjuk nyaralni készülünk vagy valami, akkor persze hamarabb felkelek. Érted. Szerintem ez logikus. Van, aki nem így csinálja? :D

júl. 29. 15:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem kelek előbb mert így is hajnalban megyek.
júl. 29. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Max akkor, ha sűrgős, és feltétlen meg kell legyen, mire elindulok.

De most azért, hogy akkor hajtogassam el a ruhákat, vagy mosogassal el, azért nem, az megvár.

júl. 29. 15:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát vagy mondjuk azért kelsz előbb mert mondjuk tudod hogy a következő pár napod zsúfolt lesz, vagy mondjuk hogy előrébb legyél a dolgaiddal
júl. 29. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen dolgaimmal? Ha tudom, hogy zsúfolt napok előtt állok, akkor inkább kipihenem magam, mint hogy halasztható dolgot még kipréseljek magamból.
júl. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!