Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakori egy családban hogy...

Gyakori egy családban hogy meztelenül vannak otthon?

Figyelt kérdés

Az én családomban ez nem szokás. Nyáron amikor nagy meleg volt akkor is legalább egy rövid nadrág volt rajtam, de olyan soha nem volt hogy én meztelenül járkáljak a házban még gyerekként sem.

Mi itthon a saját házunkban se vagyunk meztelenül, amikor egyedül vagyok itthon akkor sem. Nem mintha bárki is váratlanul beállítana mert soha senki nem jön előzetes egyeztetés nélkül csak ezek a házaló kereskedők.

Feleségemnek az is fura volt amikor a szüleimnél voltunk és látta a szomszédot aki kisgatyában ült kint a teraszon mert nagyon meleg volt.

2024. jún. 5. 21:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, hogy mennyire gyakori, de nem támogatom.

Feleséged és te se, ha jól értelmezem. Biztos jön a másik oldal, majd megmondják

2024. jún. 5. 22:02
 2/41 anonim ***** válasza:
66%
Ezt teljesen embere válogatja. Bár én már nem lakok otthon, de amikor pár hetente megyek haza és melózok kint stb. akkor amíg lefürdök meg kakálok szoktam a házban pucéron járkálni. Pont azért mert otthon vagyok. Egyrészt nem vagyok különösebben szégyenlős másrészt nem csinálnak ebből otthon problémát mert nem egész nap vagyok pucéron.
2024. jún. 5. 22:29
 3/41 anonim ***** válasza:
81%

Dehogyis.

Én még a strandon is rövidgatyában és pólóban vagyok

2024. jún. 5. 22:30
 4/41 A kérdező kommentje:
Most akkor otthon laksz vagy sem?
2024. jún. 5. 22:31
 5/41 anonim ***** válasza:
95%
Én egyedül élek szóval ha úgy tartja kedvem akkor meztelenül vagyok
2024. jún. 5. 22:32
 6/41 anonim ***** válasza:
83%
4-es! Nem szüleimmel lakok. Van már saját családom, de szoktunk haza menni.
2024. jún. 5. 23:37
 7/41 anonim ***** válasza:
98%
Még egyedül se szoktam meztelenül lenni
2024. jún. 6. 00:07
 8/41 anonim ***** válasza:
70%
Otthon szerintem mindenki legyen úgy, ahogy neki és a családjának jó 🙂 Én szeretek meztelenül lenni otthon, ha nagyon meleg van, a férjem viszont nem, úh. többnyire én is veszek fel vmi lenge pólót vagy ruhát, bár nem szokta zavarni, ha nincs rajtam😁 Ha rajtunk kívül más is van ott, akkor persze fel vagyok öltözve.
2024. jún. 6. 01:02
 9/41 anonim ***** válasza:
96%
Ha egyedül vagyok is legalább egy gatya van rajtam, mint most is :-) De nem, nálunk soha nem volt szokás, sose láttam a szüleimet vagy a tesómat meztelenül, gyerekkorom óta ők se engem. Nem is ismerek olyanokat akiknél ez szokás lenne, bár lehet, hogy igen, csak ugye ki a fene beszélget ilyesmiről.
2024. jún. 6. 06:05
 10/41 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk nem megszokott. Mikor otthon laktam sem volt megszokott. Volt, hogy anyósnál voltunk pár napot (akkor még nem voltak gyerekek) ott bizony meglepődtem, hogy anyósom "naturalista" és megjelent előttem pucéron. Van egy 4 éves kisfiam, ha brutál meleg van, akkor is van rajta egy póló, +alsógatya, mert a póló felfogja az izzadságot. Kislányom fél éves, olyan mint az apja, 20 fok felett már izzad, nem tudom ő, hogy fogja viselni a nyarakat.
2024. jún. 6. 06:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!