Gyakori egy családban hogy meztelenül vannak otthon?
Az én családomban ez nem szokás. Nyáron amikor nagy meleg volt akkor is legalább egy rövid nadrág volt rajtam, de olyan soha nem volt hogy én meztelenül járkáljak a házban még gyerekként sem.
Mi itthon a saját házunkban se vagyunk meztelenül, amikor egyedül vagyok itthon akkor sem. Nem mintha bárki is váratlanul beállítana mert soha senki nem jön előzetes egyeztetés nélkül csak ezek a házaló kereskedők.
Feleségemnek az is fura volt amikor a szüleimnél voltunk és látta a szomszédot aki kisgatyában ült kint a teraszon mert nagyon meleg volt.
Na, készen vagyok. Most értem haza a szavazásból.
Ennek örömére és a kérdező örömére ledobtam magamról az összes textilt ebben a fülledt melegben!
Itt heverek egy szál punciban a kanapén, és gyakorlatilag csak egy fali képről tükröződő fénycsík díszíti testemet. A bal mellbimbómtól a csiklómig tart a fény, és nagyon lassan húzódik jobbra, gondolom ahogy a Föld forog.
Pihegek még így pár percet, azután pucéran pucolom majd a krumplit addig, míg a többiek is haza nem érnek.
A ruhámat majd akkor kapom fel, ha csöngetnek;).
45n
Olyan szokott lenni,hogy fürdés után pucéran bemegyek a szobámba,abból nincs semmi probléma.
Viszont,ha napközben meleg van nyáron egy bikini legalább akkor is van rajtam.Ha csak anyukámmal vagyunk itthon,akkor csak bikini alsó😅
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!