Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakori egy családban hogy...

Gyakori egy családban hogy meztelenül vannak otthon?

Figyelt kérdés

Az én családomban ez nem szokás. Nyáron amikor nagy meleg volt akkor is legalább egy rövid nadrág volt rajtam, de olyan soha nem volt hogy én meztelenül járkáljak a házban még gyerekként sem.

Mi itthon a saját házunkban se vagyunk meztelenül, amikor egyedül vagyok itthon akkor sem. Nem mintha bárki is váratlanul beállítana mert soha senki nem jön előzetes egyeztetés nélkül csak ezek a házaló kereskedők.

Feleségemnek az is fura volt amikor a szüleimnél voltunk és látta a szomszédot aki kisgatyában ült kint a teraszon mert nagyon meleg volt.

2024. jún. 5. 21:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
34%
Van olyan ismerősöm akik meztelenül vannak elmondasa szerint nyáron otthon, én ezt sosem ertettem. Annyira nem lehet melege valakinek hogy legalább egy vékony ruhát ne birjon elviselni.
2024. jún. 6. 09:50
 22/41 anonim ***** válasza:
78%
21# vagy ott a másik odlal ennyi erővel. Nem szégyenli otthon a testét, és miért tennék?
2024. jún. 6. 10:34
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan ugye, hogy ha valakin kisgatya van, az nem meztelen?
2024. jún. 6. 10:47
 24/41 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy én az esti fürdés közben is fel vagyok öltözve.
2024. jún. 6. 10:48
 25/41 anonim ***** válasza:
90%
Apám volt sokszor kánikulában alsónadrágban, de full meztelenül nem mászkált. Nem mondom, hogy soha nem láttam úgy, de direkt csak mert meleg van, úgy nem.
2024. jún. 6. 11:23
 26/41 anonim ***** válasza:
80%
ha csak tehetem, így nyáron jó idöben meztelen vagyok.
2024. jún. 7. 05:03
 27/41 anonim ***** válasza:
84%

Csak egy bugyi.

38/N

2024. jún. 8. 07:28
 28/41 anonim ***** válasza:
76%

Na, készen vagyok. Most értem haza a szavazásból.

Ennek örömére és a kérdező örömére ledobtam magamról az összes textilt ebben a fülledt melegben!

Itt heverek egy szál punciban a kanapén, és gyakorlatilag csak egy fali képről tükröződő fénycsík díszíti testemet. A bal mellbimbómtól a csiklómig tart a fény, és nagyon lassan húzódik jobbra, gondolom ahogy a Föld forog.

Pihegek még így pár percet, azután pucéran pucolom majd a krumplit addig, míg a többiek is haza nem érnek.

A ruhámat majd akkor kapom fel, ha csöngetnek;).

45n

2024. jún. 9. 12:06
 29/41 anonim ***** válasza:
23%
Normalis csaladban nemhogy nem gyakori, de nemletezo dolog.
2024. jún. 12. 11:25
 30/41 anonim ***** válasza:
57%

Olyan szokott lenni,hogy fürdés után pucéran bemegyek a szobámba,abból nincs semmi probléma.

Viszont,ha napközben meleg van nyáron egy bikini legalább akkor is van rajtam.Ha csak anyukámmal vagyunk itthon,akkor csak bikini alsó😅

16/L

2024. júl. 2. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!