Gyakori egy családban hogy meztelenül vannak otthon?
Az én családomban ez nem szokás. Nyáron amikor nagy meleg volt akkor is legalább egy rövid nadrág volt rajtam, de olyan soha nem volt hogy én meztelenül járkáljak a házban még gyerekként sem.
Mi itthon a saját házunkban se vagyunk meztelenül, amikor egyedül vagyok itthon akkor sem. Nem mintha bárki is váratlanul beállítana mert soha senki nem jön előzetes egyeztetés nélkül csak ezek a házaló kereskedők.
Feleségemnek az is fura volt amikor a szüleimnél voltunk és látta a szomszédot aki kisgatyában ült kint a teraszon mert nagyon meleg volt.
#30 vagyok
Mégis mi a baj azzal,hogy fürdés után kb 10 másodpercig meztelen vagyok,mire beérek a szobámba???
Anyukám előtt aztán meg szerintem végképp nem probléma,ha nincs rajtam melltartó,olyankor csak anyával vagyunk ketten az egész házban.
Az,hogy nálatok tabu a meztelenség,az nem az én gondom!
33
16 éves! Ő még mindenhogy kislány.
Kislany a francokat, nagyanyam az o koraban ferjhez ment es asszony eletet elt ugy ahogy nagyon sokan masok 16 evesen
Ha meg kislanynak erzi magat oke semmi baj, akkor ne flexeljen azzal hogy meztelenkedik 🤷🏽♀️ mondjuk szerintem sehogy se kene na mindegy.
Aha hogyne:D
Gondolom te alkotod a jogszabályokat is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!