Férfiak! Megunnátok ha a párotok otthon mindig meztelenül lenne?
Együtt vagyunk sok éve,panel,30 fok az átlag,és nem viselek el magamon semmit,mindig meztelenül vagyok.
Jól nézek ki,azzal nincs gond.
DE kihathat ez negativan a szexuális életünkre idővel?
Mivel hozzászokott, hogy mindig meztelenül vagy, ezért ugyanúgy nézel ki neki, mintha ruhában lennél.
Ha szeretnél egy kis extra figyelmet, akkor vegyél fel átlátszó rucikat, amik csak sejtetik a lényeget. Meleged nem lesz bennük, mégis más, mintha meztelenül lennél.
panel,ide hirtelen beállitani nem tud senki,min 2 perc onnantól hogy csengetnek lenn és felérnek lifttel,addig fel tudok öltözni...
és amugysem jön senki váratlanul
szoktam átlátszó hálóing,és hasonlókat,de ritkán,ha akarok vmit:D
nem akar mindig szexelni ha meglát csupaszon,ez ugy a 20.évtől eltünik...
Amíg jól néz ki a nő, addig nem baj, de azért tényleg jobb, ha legalább egy fürdőruha van rajta, legalább van mit letépni róla és ha belesnek az ablakon, akkor sem kínos.
Nem tudom, nekem így 30 fölött is mindig megjönne a kedvem egy folyton előttem meztelenül mászkáló jó nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!