Férfiak! Megunnátok ha a párotok otthon mindig meztelenül lenne?
Együtt vagyunk sok éve,panel,30 fok az átlag,és nem viselek el magamon semmit,mindig meztelenül vagyok.
Jól nézek ki,azzal nincs gond.
DE kihathat ez negativan a szexuális életünkre idővel?
Fürdőruha még rosszabb,tapad,akkor inkább póló rövidnaci/szoknya...
Nem látnak be az ablakon,elég magasan vagyunk,és olyan a függöny hogy nem látnak be
nincs alul se frizira semmi,nem szeretem a szőrös dolgokat,párom se szerencsére:)
az arabok egy külön világ,elmebetegek,abban is ahogy a nőkkel bánnak
Tudod, mi 15 éve élünk együtt, és elég hosszú ideig a barátnöm mindig meztelenül mászkált, mondván, hogy meleg van és neki tökéletes az alakja is (amiben igaza van). De pár év után már annyira megszokott látvány volt, hogy nem izgatott jobban, mint a szekrény a szobában. Emiatt elég sok problémánk is volt, mert neki hiányzott, hogy megkivánjam, nekem meg semmi kedvem sem volt hozzá, csak néha "mivel kéznél van" alapon feküdtünk le.
Utána valahonnan kapott egy tippet, és elkezdett felöltözve járkálni otthon is (hosszú nadrág, pólótrikó), fürdés után is csak hálóruhában jött a szobába - és egy idö múlva megint kezdte izgatni a fantáziámat, hogy milyen lehet ruha nélkül. Ezt azóta is tartja - csak akkor vetköztetem le, ha szeretkezni akarunk, de akkor ez már a kezdet. Ettöl újra helyreállt a szexuális életünk is.
Práom is legtöbbször meztelenül van,ő se birja a meleget,de én ugyanugy megkivánom sokszor,ezzel nincs baj,nem is hiszem hogy lesz valaha.
De a férfiak másak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!