Gyakori egy családban hogy meztelenül vannak otthon?
Az én családomban ez nem szokás. Nyáron amikor nagy meleg volt akkor is legalább egy rövid nadrág volt rajtam, de olyan soha nem volt hogy én meztelenül járkáljak a házban még gyerekként sem.
Mi itthon a saját házunkban se vagyunk meztelenül, amikor egyedül vagyok itthon akkor sem. Nem mintha bárki is váratlanul beállítana mert soha senki nem jön előzetes egyeztetés nélkül csak ezek a házaló kereskedők.
Feleségemnek az is fura volt amikor a szüleimnél voltunk és látta a szomszédot aki kisgatyában ült kint a teraszon mert nagyon meleg volt.
Nálunk a fehérnemű a maximum ami rajtunk van. Anyukám szokott néha-néha pucéran lenni, de ilyenkor igyekszik vissza a szobába minél hamarabb.
Ha egyedül vagyok otthon akkor viszont sokat vagyok meztelenül. Gyerekként is sokat meztelenkedtem, de ma már azért nem szívesen lennék pucéran a szüleim előtt.
Azért a meztelenségnek is van több fokozata. Szerintem ritka az olyan család, ahol folyamatosan meztelenül vannak egész nap. Az viszont gyakorinak gondolom, hogy pl. fürdés előtt vagy után átmennek meztelenül egyik helyiségből a másikba öltözni. Nincs ebben semmi.
Mi egyébként a meztelenkedős oldal vagyunk. Amint bejön nagy nyári meleg, az esti zuhanyozás után másnap reggelig nincs rajtunk ruha. Két lányom van, én elvált nő vagyok.
Még a legmelegebb nyárban sem vetkőzünk fehérneműre, valami kis lenge ruhadarab mindig van rajtunk.
Én ezt láttam a nagyszüleimtől, a szüleimtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!