Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok,ha nem lenne különösebben semmilyen hobbitok,és a párotok elmenne több napra,és kiadná,hogy miket kellene megcsinálni, amíg ő távol van? És úgy megy el, hogy amikor otthon van sem végzi el a házimunka ráeső részét sem?
:D ez vicc?
Hol a kérdés? Megválaszoltad.
Eleve neked sem tetszik vagyis a kapcsolat nincs rendben,nincs kommunikáció,nem ismeritek egymást,minek vagytok együtt?
Korábbi kapcsolatomban en naivan vakom tettem a dolgom.
Az akkori párom volt olyan, hogy hétvégente kökeményen maszekolt es az miatt mert ő dolgozik pl szombaton is, nehogymár en akkor hepázzak meg aludjak délig is, hanem tegyem magam hasznossá.
(Ezt persze nem igy adta elő, hanem szamonkérve hogy amig ő dolgozik nekem mi a tervem, es azt sugallva valamiféle szigorral hogy nehogy azt mondjam hogy alszok hempergek egésznap..),nekem le se esett hogy erről van szó valójában hogy ha ő dolgozik akkor mási is dolgozzon, csak később.)
Így aztán takaritgattam (én az ő lakását holott nekem is volt akkor albérletem is!)vásároltam (kaját), főztem, tanultam is, mint vmi kistündér.
Ennek ellenére a szulei testvérei előtt elkezdett hazudgálni rolam hogy en nem takarítok nem csinálok semmit, lustadiszno vagyok..állandóan lehordott csak a külsősöknek de másban is.
Hát en voltam olyan hulye hogy csendben énekelve dalolva végeztem a házimunkákat, (holott ő kap pénzt a maszekért, de én ingyen csinálom!)később tudtam meg milyen ember valójában hogy tele van frusztrációkkal attol ha vki pihen tv-t néz, vagy a hétvégéje értelmetlen, vagy pihenés üdülés nyaralás és ha fejen állok is hogy ügyes okos szorgos legyek neki ez engem akkor is lehord mások előtt. Az is fájt neki, ha vki engem megdicsért bármi miatt, egyből megcáfolta csak.
A kövi nője teljesen be van neki csicskulva így ki is jönnek.
Nos, vagy haza sem kéne már jönnie, vagy én nem lennék ott, mikor haza ér :D
Ezsem f@szom megáll! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!