Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan teremti meg a nő az "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan teremti meg a nő az " otthon melegét" ?

Figyelt kérdés

Férfiként miből érzed hogy a párod megteremti azt?

Én például ilyenekből nem érzem:

Nem hogy én ne tudnék főzni vagy a nő dolga lenne kizárólag, de pl abszolút nem érdekli van e vacsi, vagy ha mondjuk ő hoz haza ebédet a munkából és azt eszi meg este, nem érdekli te mit fogsz enni..

Tudom felnőtt vagyok meg nem az anyám stb..de gesztus lenne..

tegnap 20:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

Nekem pl. nem esne jól, ha ágyba hoznák a reggelit, mert zabálni nem az ágyban kell.

Annyiszor én is csinálok vacsorára szendvicset, ahány reggelit kapok.

Az úgy jó? Vagy a nő munka után főzzön, és akkor mit kap cserébe?

Évente 2x egy szutyok szendvicset reggelire?

tegnap 20:59
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

"nem érdekli te mit fogsz enni.."

Téged érdekel, hogy ő mit fog enni?

Hogy várod haza?

Se egy szó, se egy mosoly? Se kaja? Se közös vacsora?

Ennyiből kár is együtt laknotok.

tegnap 21:02
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

Ötös, bocs, hogyha éhes vagyok, eszek, és nem fogok várni, míg a másik is megéhezik...

Hogyne. Amíg otthon éltem, állandóan ment a hiszti, hogy KÖZÖSKAJA! - anyád. Akkor is, ha nem voltam éhes - de ha már előtte éhes voltam, nem ehettem, mert KöZöS KAJA.

Na, mióta elköltöztem, akkor eszem, amikor megéhezek és nem várok éhesen, míg "a másik haza nem ér". Pl. Szrom le, de a kajálás nem rítus, hanem egy alap szükséglet.

tegnap 21:02
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

#13 Ezt a sok barom ember nem érti, hiába magyarázod nekik.

Ezért van ennyi túlsúlyos, ételfüggő meg étkezési zavaros ember.Mert nem a testükre figyelve esznek.Nem azt nézik, hogy akkor egyenek, amikor éhesek, és csak annyit, amivel jól laknak.

Neeeem.Kötttelező napi 3-5 étkezés, ha szeretsz ezt megeszed, ezt is egyed velem, stb stb.

Én is undorodom ettől.

tegnap 21:06
 15/28 anonim ***** válasza:
10%
Ennyi frusztrált p.csát egy rakáson. :)
tegnap 21:17
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az "otthon melege" egy kizárólag érzelmi síkon értelmezhető kifejezés, amit nem feltétlenül tudsz fizikai dolgokkal elmagyarázni, legfeljebb kiegészíteni.

Például nálunk anyukánk a háziasszony szerepet töltötte be - mivel apánk tartotta el a családot, így neki nem kellett keresnie: otthon volt, főzött, mosott, takarított. Mégis, soha egy percig nem éreztünk semmilyen melegséget, biztonságot, kényelmet. Sokkal jobb lett volna, ha néha inkább kimozdul otthonról, elmegy kikapcsolódni vagy bármi, csak ne legyen már állandóan otthon és morogjon, hisztizzen, üvöltözzön, és tömje belénk a kaját erőszakkal.

Én amúgy nőként hihetetlenül értékelem, ha valaki főz rám, mert tudom, hogy rohadt fárasztó dolog a főzőcskézés, pláne elpakolni utána a romokat. De mindezt egyetlen emberre rátestálni egy párkapcsolatban vagy egy családban, rohadtul toxikus, hálátlan és egészségtelen dolog. Ha a pár egyik fele tényleg imád főzni és ez a hobbija, akkor rendben van, de ha kötelességből, áldozatból teszi ezt, akkor katasztrófa lesz belőle.

Szóval számomra az "otthon melege", amiben soha életemben nem volt részem, holott gyerekként el voltam látva rendesen (mondjuk a Maslow-piramis legalsó szintjén), inkább azt jelenti, hogy a párkapcsolat jól működik, és "ott vagy otthon, ahol szeretnek", ahogy mondani szokás.

tegnap 21:26
 17/28 anonim ***** válasza:
11%

Rengeteg nő van, volt, amelyik rendelkezik eme "extrával", mindenki rokonságában vagy vagy 20 ilyen nő minimum.

Jellemzően az anyai ösztönök híján lévő antinők lázadoznak ez ellen, na meg az anyósjelöltek ellen...:)

Nehogymá meg kelljen felelni bárminek is, meg nehogymá valaki megmondja őnagyságának, mit csináljon.

Nekem eddig az összes barátnőm olyan volt, hogy automatikusan csinálta, örömmel! ezeket a dolgokat.

Nem ilyen lusta feminista .csa volt, amelyik csak hőbörögni tudott a férfiak ellen.

tegnap 21:36
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
#17 aztán megunták az ostoba fejedet, meg hogy törölgetni kell a fenekedet, és otthagytak szépen... Ideális pasika lehetsz :)
tegnap 21:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
17 Milyen, hogy megemlítetted, hogy mind ex. Senkinek nem akar egy felnőtt nagyra nőtt csecsemőt. Ha gyereket szeretnének, lesz olyan, amikor nem tudják elvégezni a házimunkát, de egy ilyen akkor is csak picsogni fog. A gyereket meg nem lehet rábízni, mert együtt hal éhen a gyerekkel, ha az asszony mondjuk kórházban van.
tegnap 21:49
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az otthon melege egy kölcsönös érzésen alapuló dolog. Nem a nő teremti meg az otthon érzést, hanem együtt szokott ez normál esetben megtörténni. Aki hiányolja hogy az asszony nem teremti meg, az ne is várja, az nem is kapcsolat. Bizonyára van indoka.
tegnap 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!