Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teremti meg a nő az " otthon melegét" ?
Férfiként miből érzed hogy a párod megteremti azt?
Én például ilyenekből nem érzem:
Nem hogy én ne tudnék főzni vagy a nő dolga lenne kizárólag, de pl abszolút nem érdekli van e vacsi, vagy ha mondjuk ő hoz haza ebédet a munkából és azt eszi meg este, nem érdekli te mit fogsz enni..
Tudom felnőtt vagyok meg nem az anyám stb..de gesztus lenne..
"tudja hogy nem maradt otthon kaja, neki ott a munkahelyi amit még megeszik este,de a párjának nincs és mondjuk annyit megkérdez hogy mit fog enni, vagy osszedobjon neki vlmit? - pusztán kedvességből"
Igen, cica, erre mondtuk, hogy akinek monitoroznia kell, hogy van-e hamikád, az az anyád. Ha nekem ezt kéne csinálnom egy felnőtt férfival, nem tudnék rá felnézni. Többé be se nedvesednék rá, hisz konkrétan egy gyerek.
" megkérdez hogy mit fog enni, vagy osszedobjon neki vlmit? - pusztán kedvességből"
És te megkérdezed? Összedobsz neki valamit?
Ha már a férfiak is érzik, hogy gáz elvárni a kiszolgálást az ugyanúgy dolgozó párjuktól, akkor jönnek az "otthon melege" és "kedvességből" kártyákkal.
Az otthon melegét úgy teremti meg a nő, hogy pl. kidekorálja a házat karácsonyra. A férfiak ilyenekkel nem bajlódnak, a nők általában szeretnek díszitgetni (én legalábbis szeretek).
A házimunka nem tartozik ide, nálunk az egyik fél főz, a másik mosogat.
Fel kell osztani a feladatokat egymás közt, hosszú távon csak így lesz jó.
Én már le sem merem írni, mert minden alkalommal lecselédeznek és az szarul esik, hogy van olyan, hogy a "hagyományos szereposztás" mindkét félnek jó. Neked, kérdező, valószínűleg olyan társ kellene, aki erről hozzád hasonlóan gondolkodik.
Ami a konkrét példádat illeti azt, hogy este, amikor közös vacsoraidő van én bezabálok és tojok arra, hogy a másik mit kajál, noha együtt élünk, nettó lelketlenségnek gondolom.
Az otthon melege pont az egymásra való odafigyelésről is szól.
24# bocs kérdező, de az a véleményem hogy ez nem férfias ahogy te ezekről a dolgokról gondolkodsz.
Minden pasinak kutya kötelessége gondoskodnia a betevőjéről!
Ezer éve működik az a dolog, hogy a pali hazaviszi a javakat, és a nő csinál belőle valamit, (meleg otthont)
Ezesetben a kajánál maradva vigyél haza alapanyagokat és kezdjetek el ketten főzni. Lehet akkor szívesebben átveszi a párod a feladatot.
Én pl szeretem ha a párom bevásárol és abból csinálok neki valamit.
De hogy üres hűtőre gondoskodjak az éhes bendőjéről? Hát kitérdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!