Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan teremti meg a nő az "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan teremti meg a nő az " otthon melegét" ?

Figyelt kérdés

Férfiként miből érzed hogy a párod megteremti azt?

Én például ilyenekből nem érzem:

Nem hogy én ne tudnék főzni vagy a nő dolga lenne kizárólag, de pl abszolút nem érdekli van e vacsi, vagy ha mondjuk ő hoz haza ebédet a munkából és azt eszi meg este, nem érdekli te mit fogsz enni..

Tudom felnőtt vagyok meg nem az anyám stb..de gesztus lenne..

nov. 29. 20:10
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
91%

"tudja hogy nem maradt otthon kaja, neki ott a munkahelyi amit még megeszik este,de a párjának nincs és mondjuk annyit megkérdez hogy mit fog enni, vagy osszedobjon neki vlmit? - pusztán kedvességből"

Igen, cica, erre mondtuk, hogy akinek monitoroznia kell, hogy van-e hamikád, az az anyád. Ha nekem ezt kéne csinálnom egy felnőtt férfival, nem tudnék rá felnézni. Többé be se nedvesednék rá, hisz konkrétan egy gyerek.

tegnapelőtt 04:56
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

" megkérdez hogy mit fog enni, vagy osszedobjon neki vlmit? - pusztán kedvességből"

És te megkérdezed? Összedobsz neki valamit?

Ha már a férfiak is érzik, hogy gáz elvárni a kiszolgálást az ugyanúgy dolgozó párjuktól, akkor jönnek az "otthon melege" és "kedvességből" kártyákkal.

tegnapelőtt 05:35
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Az otthon melegét úgy teremti meg a nő, hogy pl. kidekorálja a házat karácsonyra. A férfiak ilyenekkel nem bajlódnak, a nők általában szeretnek díszitgetni (én legalábbis szeretek).

A házimunka nem tartozik ide, nálunk az egyik fél főz, a másik mosogat.

Fel kell osztani a feladatokat egymás közt, hosszú távon csak így lesz jó.

tegnapelőtt 06:18
 34/50 anonim ***** válasza:
67%
7# nél a pont. Tökéletesen összefoglalta a lényeget.
tegnapelőtt 06:51
 35/50 anonim ***** válasza:
12%

Én már le sem merem írni, mert minden alkalommal lecselédeznek és az szarul esik, hogy van olyan, hogy a "hagyományos szereposztás" mindkét félnek jó. Neked, kérdező, valószínűleg olyan társ kellene, aki erről hozzád hasonlóan gondolkodik.

Ami a konkrét példádat illeti azt, hogy este, amikor közös vacsoraidő van én bezabálok és tojok arra, hogy a másik mit kajál, noha együtt élünk, nettó lelketlenségnek gondolom.

Az otthon melege pont az egymásra való odafigyelésről is szól.

tegnapelőtt 06:53
 36/50 anonim ***** válasza:
86%

24# bocs kérdező, de az a véleményem hogy ez nem férfias ahogy te ezekről a dolgokról gondolkodsz.

Minden pasinak kutya kötelessége gondoskodnia a betevőjéről!

Ezer éve működik az a dolog, hogy a pali hazaviszi a javakat, és a nő csinál belőle valamit, (meleg otthont)

Ezesetben a kajánál maradva vigyél haza alapanyagokat és kezdjetek el ketten főzni. Lehet akkor szívesebben átveszi a párod a feladatot.

Én pl szeretem ha a párom bevásárol és abból csinálok neki valamit.

De hogy üres hűtőre gondoskodjak az éhes bendőjéről? Hát kitérdekel?

tegnapelőtt 07:00
 37/50 anonim ***** válasza:
0%
29 Te most magaddal beszélgetsz, vagy mi van? Kinek hőbörögsz mert te vagy a 17-es is akit emlegetsz mint "femináci".
tegnapelőtt 08:00
 38/50 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ez meghatározhatatlan, összetett dolog, nem konkrét cselekvésekhez köthető. Inkább úgy mondanám, egy érzés, amit érezned kell, ha hazaérsz, vagy otthon vagy. Hogy jó otthon lenni, együtt. Mért mondom ezt? Anyukám nekem is példaképem, mint háziasszony. Mindig finom, meleg étel az asztalon, tisztaság és rend mindenütt, stb. De belekötni, ha bele tudott valamibe, meg is tette, ezzel elrontva a hangulatot. Ugyanakkor fordítva is igaz, önmagában a kedvesség mit sem ér, ha valaki életképtelen, mert még egy rántotta elkészítése is megviseli.
tegnapelőtt 08:38
 39/50 anonim ***** válasza:
36%
28. Én 5:15-kor kelek és nem egyformák a napjaim, mert változó műszakom van, még héten belül is. Tehát 5:15-kor kelek, a máik fél 22 óráig dolgozik 22:30 előtt nem ér haza. Maradjak fenn 22:30-ig vacsorázni (rohadt egészséges akkor enni), hogy együtt együnk. A másik pedig kelljen 6-kor, hogy együtt tudjunk enni, mielőtt melóba megyek. Tök mindegy, hogy nem egyforma a beosztásunk és a napunk ritmusa, együtt kell ennünk, mert a nagy okosok ezt mondták.
tegnapelőtt 11:19
 40/50 anonim ***** válasza:
48%
Begyújt!
tegnapelőtt 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!