Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan teremti meg a nő az "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan teremti meg a nő az " otthon melegét" ?

Figyelt kérdés

Férfiként miből érzed hogy a párod megteremti azt?

Én például ilyenekből nem érzem:

Nem hogy én ne tudnék főzni vagy a nő dolga lenne kizárólag, de pl abszolút nem érdekli van e vacsi, vagy ha mondjuk ő hoz haza ebédet a munkából és azt eszi meg este, nem érdekli te mit fogsz enni..

Tudom felnőtt vagyok meg nem az anyám stb..de gesztus lenne..

nov. 29. 20:10
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
89%

"Nekem eddig az összes barátnőm olyan volt, hogy automatikusan csinálta, örömmel! ezeket a dolgokat"

Ezek szerint nem is maradtak meg melletted 🤣🤣

nov. 29. 22:22
 22/50 anonim ***** válasza:
87%

De te sem gondolsz arra, hogy ő mit eszik. Neki ugyanúgy jár az otthon melege, mint neked. Vagy te mivel vagy különb, hogy a te kajálásodra a másiknak kell gondolnia?

Ezért élnek manapság inkább egyedül a nők. Baromi kiábrándító, amikor csak egy szolgáltató vagy a pasinak. Mind főszereplőnek gondoljátok magatokat MINDENKI más életében is.

nov. 29. 22:45
 23/50 anonim ***** válasza:
89%

Mi nők szoktattuk rá a férfiakat a lustaságra.

Mondjuk én pont nem, de ha nem tetszik a férjemnek, el lehet válni és ez pontosan tudja.

Több ezer éve kiszolgáltuk a pasikat.

De miért?

Miért nem értik meg hogy vége.

Ma már dolgozunk, pénzt viszünk haza, minket senki nem szolgál ki....

nov. 29. 23:32
 24/50 A kérdező kommentje:

Elég sokan nem értitek a lényeget és a kajáláson ragadtak le.

De azért mert mondjuk ha a példánál maradunk akkor mondjuk tudja hogy nem maradt otthon kaja, neki ott a munkahelyi amit még megeszik este,de a párjának nincs és mondjuk annyit megkérdez hogy mit fog enni, vagy osszedobjon neki vlmit? - pusztán kedvességből.

Amúgy például minden vasarnap reggel ágyba kap barátnőm kávét, vagy minden reggel munka előtt berakom az ebédet neki,kávét vagy ha tudom nem vitt reggel veszek neki napközben kaját és beviszem.

nov. 29. 23:39
 25/50 anonim ***** válasza:
86%
Huuuuu, te ezekkel ennyire el vagy telve magadtól? Úgy csinálsz, mintha minden vasárnap 5 fogásos kaját raknál a csajod elé, közben egy nyomorult kávéval vagy egy dobozba pakolt/esetleg rendelt kajával nagy ritkán óhajtozol őt meglepni. Mi van?! Én is gyakran kapom a kávét az ágyba, sőt a férjem gyakran csinál reggelit is és képzeld, én itthon vagyok gyesen a gyerekkel! Ettől függetlenül ő neki ez annyira természetes, hogy fel sem tűnik. Nemhogy megjegyezze, hogy a felesége minden vasárnap ágyba kapja a kávét. Tudod, az "otthon melege" egy vibe, egy kölcsönösségen alapúló életérzés amit nem fogsz megérteni kb szerintem soha, de addig biztos amíg azt gondolod, hogy az asszonynak a tűzhely mellett a helye és köteles téged kiszolgálni, hogyha haza értél a munkából. Velem gyakran előfordul mostanában (mivel betegeskedem sajnos), hogy nem minden nap van főtt kaja. Valamikor "találd fel magadat" van, van amikor meg kaját rendelünk. A férjemnek soha egy rossz szava nem volt rám, hogyha haza jött és nem volt kaja, mert a lelkemet is kiphostam a wcn. Szóval amíg nem te főzöl a csajodra folyamatosan, addig szerintem pofa súlyba.
tegnapelőtt 01:15
 26/50 anonim ***** válasza:
Bekapcsolja a hősugárzót.
tegnapelőtt 02:14
 27/50 anonim ***** válasza:
Milyen vetítőgép már a 17.
tegnapelőtt 02:29
 28/50 anonim ***** válasza:
16%

14

Pont, hogy a rendszeres étkezés az egészséges, nem az összevissza zabálás. Nálunk az egész család vékony, pedig mindig együtt ettünk, míg otthon laktam. Az az egészségtelen, mikor reandom módon zabál az ember a tv, monitor előtt. A közös étkezés pedig azért is fontos, mert van alkalom beszélni a családtagokkal, elmondani kivel mi történt aznap, nem pedig tálcán felvinni a kaját és magunkra csapni a szobaajtót.

Még a kollégák is képesek együtt ebédelni, bizonyos munkahelyeken meg nincs is más opció. Ez a sok individualista, alkalmazkodni képtelen ember, ezer elvárással, kapni mindent, adni semmit.

tegnapelőtt 03:03
 29/50 anonim ***** válasza:
7%

17, neked meg az agresszív, femináci fejedet fogják megunni, meg a bolhás p.csádat, mert rég volt kiporolva.

Ír az ember valamit, jönnek a frusztrált tehenek, egyből belevegyítik az aljasságot, amit be.szoptak az életből.

Hát ez jutott nektek, a feminizmus,

Csak azt nem tudom, akkor mire fel akartok bármilyen pasast is magatok mellé, ha dög életképtelen, lusta, semmirekellő lotyók vagytok, 0 női motivációval?

A feministánál nagyobb hulladék nő nem létezik.

mikor fogjátok már fel végre, nektek nem való SEMMILYEN párkapcsolat férfi mellett?

Szépen tegyétek össze a kis kezeteket, hogy van párotok, és elviseli a f.s modorotokat.

Bár valószínű ez egy ordas kamu, hogy van valakitek,ha igen, valószínű csak spermatartálynak vagytok valók.

Amúgy a normális nőkkel nincs bajom, csak az ilyen nagypofájú, kukijanőtt, aljas feminácikkal.

tegnapelőtt 04:23
 30/50 anonim ***** válasza:
77%

"Az az egészségtelen, mikor reandom módon zabál az ember a tv, monitor előtt."

Teljesen mindegy, hogy mi van az arcod előtt, amikor eszel, de az nem egészségtelen, ha akkor eszel, amikor éhes vagy. Ennek kéne az alapnak lennie. Hogy nem éhezteted magad, vagy eszed túl, csak azért, hogy másokkal zabálhass.

"A közös étkezés pedig azért is fontos, mert van alkalom beszélni a családtagokkal, elmondani kivel mi történt aznap, nem pedig tálcán felvinni a kaját és magunkra csapni a szobaajtót."

Beszélgetni anélkül is lehet, hogy kalóriákat tömnél a pofádba. Aki egy tál pörkölt nélkül nem tud kommunikálni a családjával, az annyit is ér.

tegnapelőtt 04:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!