Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családon belüli erőszak. A férfiakat kérdezem, hogy voltak e már olyan kapcsolatban ahol a nő volt az agresszív, bántalmazó? Ez lehet passzív agresszió, nárcisztikus, nyiltan agresszív, stb Nehéz volt kilépni a kapcsolatból?
A témában rengeteg videó és irodalom létezik. De mind az agresszív férfit vesézi ki, holott ugyanolyan arányban vannak agresszív és bántalmazó nők. A nőknek sokkal kininomultabb módszeik vannak arra hogy egy férfi életét pokollá tegyék, miközben a környezetük a nőt tartja áldozatnak.
Pld passív agresszió, gázlángozás, nárcizmus, hullámvasút szisztéma, hallgatással verés, és még sorolhatmám.
47
Nem tartom helyesnek a nőket szembeállítani a férfiakkal. Nem elleségek vagy ellenfelek vagyunk hanem társak. Egy szekeret húzunk egy irányba, közösek a céljaink, kiegészítjük egymást.
Ettől függetlenül vannak deviáns dolgok minkét nem részéről egyenlő arányban, csak nem egyformán transzparens.
49
A bántalmazott nők védelmére intézmények, szervezetek vannak. 24 órás non stop segélyvonal. Akár gyerekkel is ott lakhat.
#51 Nem is állítottam szembe a nőket a férfiakkal, ezzel te hozakodtál elő.Az azért vicces, hogy ha a férfiak oldaláról nézed a bántalmazást, akkor ne állítsuk szembe őket a nőkkel, mert egy szekeret húzunk.De ha a női oldalról nézed, akkor meg tanúja a történelem, hogy csak a nők állnak ki saját magukért.Érdekes, olyankor nem fontos egy szekeret húzni, ugye?
Tehát ezek szerint te ebben a kérdésben is a nőktől várod, hogy oldják meg a férfiak problémáit, az sem baj, ha fordított esetben a férfiak még gáncsolják is a nőket a problémájuk megoldásában.Azért ezen is jó lehet elgondolkozni, hogy miért tartod normálisnak ezt az egyoldalú empátiát, segítséget.
#52 Amit nők hoztak létre.Téged mi tart vissza, hogy csinálj ilyet férfiként a férfiaknak?Semmi.
Azért mondjuk azt megnézném, hogy hány olyan férfi van, aki a gyerekeit a nyakába véve menekülnie kell a bántalmazó felesége elől.
Elolvastam, pont arról szól, amit írtam, félreértések rosszul kezeléséből, dühből, frusztrációból, a másik dolgai miatti rossz érzésből fakadó bántó cselekedetek, mondatok. Én is mondtam, hogy hogy lehet ilyen szerencsétlen idióta, hogy nem veszi fel az egymástól pár centire lévő szemetet, csak kettőt a háromból, amikor letörölte az asztalt, és láttam, hogy csak kétszer húzza át a szivacsot a közepén, és át sem törli szárazzal, vagy mikor elmosogatott és a nyershús darab ott maradt a vágódeszkán, és még neki állt feljebb, hogy ő megcsinálta.. olyan indulat lett bennem, mondtam neki mindent, hogy megalázzam, mert amit csinált szr volt, tudta és leszrta, de verte a mellét rá, hogy ő is végez házimunkát, mint én.. húú.. Most is olyan indulatot ébreszt bennem, elég, ha eszembe jut, teljesen értéktelenítettem, amit csinált, megaláztam, szidtem és rohadt jól esett, mert egy utolsó szemét volt, aki azt hiszi megúszhatja, ha sumákol(pont mint a megcsalásnál is hitte a végén). Iszonyú balhékat levágtunk, hogy őt nem értékelem, hogy ő munka után (férfi létére) segít a házimunkában és nekem semmi sem jó, és hogy az enyém is szr(pedig nem!), meg ilyenek.
Össze vissza bántottuk egymást és jólesett, mert utáltam, hogy ilyen ember. Nem szabadott volna együtt lennünk, tökéletes példája volt a cikkben említett dolgoknak az egész, de másoknál is pont ugyanez megy minden konfliktuskor, alázás, szidás, elfojtott vagy kevésbé elfojtott düh, és minden ami ezzel jár. Ezek szokványos dolgok, hogy minimum magadban hülyézed a másikat, amikor mondjuk már 5. alkalommad ad kölcsön a szüleinek, mert azok eldohányozzák a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!