Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
"A ferjem agressziv mar eleg regota"
"van egy kislanyunk (3ho)"
Hát elég nagy felelőtlenség ilyen párral gyereket vállalni.
"telefonjat szoktam ellenorizni"
WTF?
Tudja a fene, hogy az ilyen nők mit remélnek, meg milyen segítségre számítanak.
Valaki adhatna erre is pár tippet, hogy ilyenkor mit lehet írni, amiért nem lesz lepontozva (mondjuk azt is pont les.zarom).
Azt nem lehet mondani, hogy minek szült gyereket, mert visszacsinálni nem lehet.
Azt se, hogy költözzön el a gyerekkel, mert jövedelme semmi, menni senkihez se tud, megélni sehogy nem képes, és ugye még felelős egy kisbabáért is.
Azt se lehet mondani, hogy ettől vagy attól megváltozik, mert józan paraszti ésszel is tudható, hogy sose változik meg.
Azt se lehet javasolni, hogy adja a babát örökbe, legalább ő kapna egy olyan családot, amit megérdemel, a kérdező meg elmehet dolgozni, és lesz miből elköltözni.
Mivel a helyzet a teljes kilátástalanság iskolapéldája, ahonnan nincs kiút, még esetleg lehetne javasolni a kollektív öngyilkosságot, de hát az meg ugye erkölcstelen.
Szóval tényleg őszintén kérdezem minden jószándékú, segítőkész embertől, hogy szerintük erre mi az emberséges megoldás?
Mert amit én szívem szerint tennék az ilyennek, mint a kérdező, megint csak büntetik...
A 3-as pedig honnan veszi azt a sok baromsagot amit leirt? Honnan veszed hogy semmi jovedelmem?
A 4-es meg az 1-es pedig el ne mondja nekem hogy nem szokta a parja telefonjat megnezni! (Mar ha van) es mivel igy viselkedik ahogy leirtam megfordult a fejemben ahogy szerintem sok mindenkinek megfordult volna!
Stresszes a munkája?
Esetleg egy pszichológus aki segítene az indulatkezelésben?
Sajnos más nem jut eszembe. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!