Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúktól kerdezem. Ütöttél már meg nőt?
Figyelt kérdés
Milyen helyzetben történt? A korotokat irjátok oda.
Köszönöm.
2018. ápr. 15. 14:33
4/20 A legrosszindulatúbb válasza:
Ja, a húgomat párszor kb. 6-12 éves korom között. Néhányszor megtépkedtük egymást purgyé korunkban.
5/20 anonim válasza:
Barátnőmet. Nem akart szopni. 26f
6/20 anonim válasza:
Exemet miután meg akart öletni na jo csak meg akartak leckéztetni az uj pasijával. Megkértem a kezét akivel csalt hozták vissza a gyűrűt. El akartam normálisan vele beszélgetni erre elütöttek minimális sebességgel nekem jöttek. Ezután helyre tettem...kissé meg voltam ijedve. Nem bántam meg hogy kapott.
7/20 anonim válasza:
Nem. Játékból már paskoltam ezt-azt. 🙂
8/20 anonim válasza:
Nem, soha. Veréssel, semmit nem lehet megoldani. Ideges meg soha nem voltam még. Főleg nem úgy, hogy üssek is.
9/20 anonim válasza:
igen 1x.
részegen kapott egy taslit, valami hülyeség miatt.
én nem is emlékszem rá, haverok mesélték.
10/20 anonim válasza:
nem, soha nem bántottam a nálam gyengébbeket és az erősebbeket sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!