Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire romlott a világ vagy vannak még kivételek? (elsősorban fiúktól kérdezem)
Szóval...Azzal nincs is gond ha egy nőt leszólítanak az utcán vagy egy közösségi helyen és mondjàk neki hogy 'nagyon csinos vagy' és ehhez hasonlók mert jól esik meg önbizalmat ad mindenkinek a pozitív visszajelzès, és azzal sincs gond ha randira hívnak egy nőt, csak szimplàn azt nem értem, hogy miért akar mindent màr az elej én a férfi, miért nem harcolnak a nőért, és miért tartjàk fontosabbnak azt, hogy mikor dughassâk màr meg a nőt ahelyett hogy inkâbb megismernék hogy milyen ( az utóbbi 1évben nagyon ezt tapasztalom a 21-24 évesek körében)
Ha sokan igy àllnak a nőkhöz, és nem becsülik és nem értékelik amit tesz, akkor ne csodàlkozzanak ha nincs egy normàlis...
Vannak kivételek többen is mint gondolnád,csak nem a legjóképűbbek között kéne keresni...
Meg aki ilyen srác,úgyis csak eltiporják,nyomoréknak nézik manapság.Tapasztalatból tudom,szóval :)
Nem éri meg manapság ilyen srácnak lenni,mert csak a megalázás,visszautasítás jut akkor...
23/F
Miért kellene, hogy kapcsolatot akarjanak?
Te valamiért természetesnek veszed, hogy a fiúknak is kapcsolat kell, mivel te azt szeretnél. Ők meg szexet, és ezt őszintén megmondják neked, sőt nem várják el, hogy egyből az ágyukba huppanj, ha szeretnéd ismerkedhettek előtte.
Lehet ez nem tetszik neked, de fogadd el, hogy nem mindenki akarja ugyanazt, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!