Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúktól kerdezem. Ütöttél már meg nőt?
Figyelt kérdés
Milyen helyzetben történt? A korotokat irjátok oda.
Köszönöm.
2018. ápr. 15. 14:33
11/20 anonim válasza:
Nem emlékszem ilyenre, bár olyanra igen, aki megérdemelt volna egy jó péklapátot.
12/20 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, ha az lenne a kérdés, hogy "Nők, ütött már meg titeket férfi?", akkor is ilyen jó lenne-e az arány :)
13/20 anonim válasza:
Hát ha nem is ütöttem, de haraptam már meg férfit hátulról a vállán, nyoma lett meg fájt neki, de nem jajdult fel azért se. Azért tettem, mert nem adta vissza a mobilomat.
14/20 anonim válasza:
Engem ütött már meg nő.
Ja, az nem érdekel senkit? :D
15/20 A kérdező kommentje:
#14 miert is erdekelne barkit is. Mert ha no ut meg ferfit es a ferfi megmeri emliteni az vagy b**i, kocsog...stb. -.-
2018. ápr. 15. 15:54
16/20 anonim válasza:
12, mivel a nők leginkább a pszihopata elmebetegekre buknak ezért elég törvényszerű, hogy többségük bekapott már egy párat
18/20 anonim válasza:
Többet is. Boxedzésen, a ringben. Én is kaptam párat. :)
20/20 anonim válasza:
Bár a hisztis agresszív exem százszor kiérdemelte volna, egyszer nem emeltem rá kezet.
Szex közben paskolom a bartánőm fenekét, meg egyszer álmomban orrba vágtam véletlen, de szándékosan soha nem ütnék meg senkit - kivéve, ha az életemet veszélyezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!