Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúktól kérdezem, akiknek sokáig nem lett barátnőjük, csak 20 - 30 között?!
Mikor lett barátnőtök utána lett még jelentkező?
Vagy mióta vele vagytok, azóta sincs? Nem letettek kapósabbak ?
Lányokra általában mindig van kapacitás, ha csúnyák, ha szépek általában, ezért kérdezem azokat a fiúkat, akik későn veszítették el, és későn is lett barátnőjük, hogy utána változik valami?
21 évesen lett barátnőm és vele veszítettem el
korábban szexre, kapcsolatra is volt több lehetőségem is, de akkor még lelkileg nem álltam készen rá (depressziós voltam)
igazából mindig van lehetőség szexre, vagy komolyra, de a megfelelőre várok, nem akárkire...
24F
sosem fog változni semmi.
a csajok akkor is találnak maguknak ha csúnyácskábbak...
a p/*/na hatalma igen nagy! :D
férfiként mindig neked kell hajtani a csajokért....kivéve ha egzisztenciával rendelkező 30-as 40 es vagy...
akkor bárkit megkaphatsz...ismétlem: 17-től57ig BÁRKIT!
férjnél van, eljegyezve, x ideje kapcsolatban, vagy épp szingli? semmi sem számít!
ez a valóság.
nézz már körbe, aki msot legyint rám: ismersz egyetlen egy gazdag csávót is, akinek éppen nincs gyönyörű felesége, vagy barátnője? ugye hogy nem :D
Köszönöm a válaszod.
Ebbe a kategóriába amúgy nem tudom miért divat, vagy bepróbálkozni, vagy nemi tájékról képet küldeni.. Azért írom ide, mert ettől a kérdéstől kaptam privátba egy hímtagról képet...
Exemnek én voltam a második 29 évesen. Előtte 10 évvel volt egy csaj, és utána még csak alkalmi sem.
Szétmentünk, két éve és azóta sincsen senkije, de nem is csodálom, a mentalitásával az életben nem fog barátnőt szerezni magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!