Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 00:18
1/67 anonim válasza:
-felhajtottam a lábát
-felvettem a gumit
-kellemes 45 fok
-behatoltam
-izlés szerint csókolozni is lehet XD
21F
2/67 anonim válasza:
látom nagy teher ez neked, ha gondolod szívesen megszabadítalak tőle! írj privit :)
3/67 A kérdező kommentje:
Nem nevezném tehernek...még van kevesebb mint 1 év h elvegye a barátom a szüzességem...nem ezzel van a gond =)
csak szeretem elolvasni meghallgatni h hogyan is történt másoknál:D
2010. aug. 15. 00:23
5/67 A kérdező kommentje:
jajj ez nem húzás de még nem akarom vagy is akarni akarom meg minden de még nem érzem h ideje lenne még csak 5 hónapja vagyunk együtt :D
2010. aug. 15. 00:25
6/67 A kérdező kommentje:
és ez neki nem gond:Dtud várni a kis szegény=)
2010. aug. 15. 00:25
8/67 anonim válasza:
Még "csak" 5 hónapja... És még 1 évig akarod húzni az idegeit??? Sztem nem fog addig várni.
9/67 A kérdező kommentje:
én 15 ő pedig 20
2010. aug. 15. 00:33
10/67 anonim válasza:
Csak bírja kivárni a srác.... ::P első voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!