Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *
1évig nem fog várni...
Lehet hogy szeret téged...Nem is mondom hogy nem mert nem ismerem..
DE 1 ALAPSZABÁLY!
A SZEX AZ ELSŐ!
Nem hallottál még szeretőkről?
1évig senki nem fog várni...4-5-6hónap még oké,bizonyos körülmények között..Utána már félrekúrnék én is..Bocsi..
Szerintem meg fog várni!
Ha igazán szereti akkor nem fogja elhagyni. Nem csak szexből áll egy kapcsolat... és még ott a petting is.
16/L
Igen..Nem csak szexből áll..Viszont szex nélkül nem kapcsolat..
A szex kell egy kapcsolathoz..
És az,hogy 1-2hetente összebújnak nem azt jelenti,hogy csak a szexből áll..Hisz még ott a hét többi napja,amikor bármi mást csinálhatnak..Ha neked ez azt jelenti,hogy csak szexből áll..
20éves férfiaknak meg még nagyobb az igényük ilyen téren..Nem fog 1 évet várni..
Szeret,és vár is rád..Viszont a hormonok mást diktálnak neki....Ez az evolúció^^
És azért ez figyelemre méltó,hogy minden lány aztmondja,hogy nem fog félrekúrni..
És minden fiú pedig azt,hogy ha eddig húzná valaki,lenne egy ágyasa is a csaj mellett..
És igen..Természetesen a nőknek van igaza...xD
Picit pedig lehetne hinni nekünk férfiaknak is..
A nagyrészünknek tuti van barátnőnk,mégis ha ennyit húzna minket megvárnánk..persze..DE KÖZBE MÁSSAL IS CSINÁLNÁNK..
Ezt el kell fogadni..
És hiába írják a lányok,hogy bíznak benne,szeretik egymást stb..
A fiúk ennyivel kötörölhetik a hátsójukat.
De most komolyan..
Hiába mondják a nő nemű tagok,hogy áhh..nem fogja megcsalni stb..
Ha az összes FÉRFI azt írja,hogy igen...
Ez genetika..
A dínóvicc:
Dínófiú: -Most?
Dínólány: -Nincs kedvem
Dínófiú: -És most?
Dínólány: -Most sincs
Dínófiú: -És most?
Dínólány: -Most sincs
És hopp..Kihaltak a dínók..
Egy 20 éves srácnak vannak igényei ez igaz.
Na de a kérdező azt írta,hogy megbeszélték a barátjával,hogy 16 éves koráig nem.
Ha tényleg szereti a fiú a kérdezőt - márpedig miért ne szeretné,ha már 5 hónapja együtt vannak? - akkor szerintetek helyeselte volna azt,hogy még 1 évig nincs szex?
Egyébként én történetet mesélni nem tudom,mert még szűz vagyok:)
15/L
Mert most mondta volna a bnőjének,hogy "akk dögölj meg,én tuti nem várok rád annyit?!"
Oké..Én is helyeselném...De rohadtul nem várnék rá..
Bocsi..Szeretem a bnőm tényleg én is..De ha azt mondaná,hogy 1évig semmi..Aztmondom oké,veled maradok..De arra meg ne számítson hogy nem fogok félre...
szuz vagyok még :D ugyhogy story nem lesz :D:D
de azér valamit hozzáfuzok :D
sztem a legtöbb pasi tényleg csak a farkával gondolodik...
viszont irtad hogy képes várni :)
elhiszem :) és fontos h bizz benne ;)
de azt hulyeségnek tartom hogy a szulinapodon akarod elveszteni a szuzességedet...
attol h 16 vagy, nem leszel idosebb ;) folyamatosan leszel egyre érettebb :)
ugyhogy sztem ne ugy képzeld el h 15 vagyok és akkor most még kislány :D és hopp...16 most már nagylány vagyok! :D
ne igy állj hozzá ;)
amikor gusztust kaptok :D mind a ketten :D akkor kezdhetitek az akciózást ;):D
és a fél év már igyis megvolt ;) nem kapott meg konnyen :P mert igyis fél éve egyutt vagytok ;)
viszont ott van a másik dolog h 15évesen elveszteni a szuzességet korai...és ha az lenne mondva h 16 voltál... akkor nem fognak konnyen megkaphatónak gondolni...
egyébként hajrá a 16. szulinapodig ;)
(jaj és ha tényleg szeret és nem lesz alkohol/drog hatása alatt akkor nem fog megcsalni ;) )
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!