Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 00:18
61/67 anonim válasza:
Am jó h kb 2 ember ha válaszolt a kérdésre..ennyi az IQ szint ...Én se tudok még sztorit mondani,mert szűz vagyok.A kérdező pedig szerintem le*arja h ti mit gondoltok arról h a pasija meddig vár ő érzi,hogy milyen a kapcsolatuk ez nem azt jelenti h rózsaszín ködben él..
62/67 anonim válasza:
Minden fiu kanos perverz xD
Mar egy 16 eves se birna ki,hogy a baratnojevel ne legyenek egyutt fel evig sem...
Akkor egy 20 eves fe'rfi szexkaza'n 1 evig ugyse birja ki xDD
Szallj le a foldre te kis ..... :)
Aaaaa hogy pofara fog esni :ASADASAAS
63/67 A kérdező kommentje:
Minden rossz indulatú embernek aki ide írt annak üzenem h már 9 hónapja együtt vagyunk a barátommal és még nem történt meg AZ!<3
Utolsó kommentelőnek:te szállj le a földre édes és nem akarok rosszat kívánni neked de sztem többet fogsz pofára esni az életbe mint én ;)
2010. dec. 12. 21:23
64/67 anonim válasza:
érdekes aki azt irta hogy várna az mind 15 év körüli naiv lány. az éretebb gondolkodásu férfiak mind azt irják nem birja majd ki. 1 év? akkor lesztek másfél évesek kb.minek addig várni??elöször sz.r félsz de már eggyütt vagy annyi ideje az illetövel hogy meg bizz benne és lefeküdj vele.szex a kapcsolat része.em kell elsietni de már egy ideje eggyüt vagytok már.biztos ne vár.tudom naivan hiszel neki de vannak szükségletei.meg amugy se értem ha már pettingeltek akkor már mér nem fekszel le vele?átesnél rajta azt mondanád hülyeség lett volna ennyit várni
65/67 anonim válasza:
utolso vagyok .jesszusom te abban az álom világban vagy hogy képes lenne rád majdnem 2 évet várni???most olvastam..sajnállak.vagy hülye vagy vagy frigid
67/67 anonim válasza:
Kedves kerdezo. Megtortent mar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!