Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 00:18
11/67 A kérdező kommentje:
hát a 16. szülinapon akarom és tudom h tud várni
2010. aug. 15. 00:34
12/67 anonim válasza:
ááá tuti megcsal, ki bírná ezt egy évig..
13/67 anonim válasza:
00:36-tal egyet értek. Képtelenség 1 évig bírni. Lehet h szakítaní nem fog, de mással biztos fogja csináni...
14/67 A kérdező kommentje:
mért kell ilyen pesszimistának lenni...kifogja birni...pettingelni pettingelünk és kellőképp kielégítem addig amíg nem fogunk lefeküdni egymással
2010. aug. 15. 00:38
16/67 anonim válasza:
Nem vagyunk pesszimisták, csupán szerintünk így lesz. Az meg hogy "tudod" hogy fog várni, az megnyugvás lehet számodra, de biztosan fogja csinálni, ha nem veled, akkor mással.
17/67 A kérdező kommentje:
a szerelem sok mindenre képes...lehet h naivnak gondoltok lehet az is vagyok...de én vagyok neki az első akibe szerelmes lett...
2010. aug. 15. 00:42
18/67 anonim válasza:
azért egy évig váratni elég kínzás... meg mi az, hogy eldöntöd, h na akkor most egy évet várunk? te is akarod... akkor mi a fr@ncra vársz még?
jó dolog az, hogy ha nem adod magad könnyen, de azért ez már sok szerintem...
19/67 A kérdező kommentje:
a szüzzeség nagyon fontos dolog és nem akarom 15 évesen elveszíteni...és ha szeret akkor kifogja bírni...és nem tudom milyen kinzásról beszéltek amikor mondtam h kellőképpen kielégítem addig amig megnem történik a dolog...
2010. aug. 15. 00:47
20/67 anonim válasza:
Ha te vagy az első... 'milyen duma ez?' akkor lesz második, harmadik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!