Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Főként fiúktól kérdezem h...

Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 00:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Hát ez most nem a "kislány" meg a "nagylány"-ról szól hanem nem szeretném 15 évesen elveszíteni...és nincs semmi drog vagy alkohol hatása alatt soha...és azt se értem minek pazaroljátok arra az időtöket h még 100x leírjátok ugyan azt amit már elötettek megtettek...ha akkor nem mondtam"jajj igazatok van megyek akkor lefekszek a barátommal ne h megcsaljon vagy elhagyjon"akkor MOST se fogom mondani mert én teljesen tisztába vagyok h milyen a barátom és h tud várni...szal kérlek kedves válaszolok h tartsátok meg magatoknak ezeket a megjegyzéseket és csak a kérdésre válaszoljatok...ennyih lenne köszönöm^^
2010. aug. 15. 23:11
 42/67 anonim ***** válasza:
100%

Na, mesélek én is. :) Házibulliban voltunk, csak ketten egy szobában és rengeteget bénáztunk. Először neki nem ment, mert ideges volt, aztán meg nekem fájt, de végül összehoztuk és már nem voltam szűz. Sima, alap pózban. Végig simogatott, meg puszilgatta a nyakam. És azt mondta, hogy többé nem fog fájdalmat okozni. :) Szóval nagyon édes volt, csak nekem volt nagyon rossz. Szóval zuhanyoztunk és vissza az ágyba, de már csak aludni. Másnap itthon is megpróbáltuk, itt már egy fokkal jobb volt, de még fájdogált ezért csak "simogattuk" egymást és így jó volt neki is és nekem is. Mostmár mindig nagyon jó, nem fáj, élvezem, én is, ő is. És még mindig figyelmes...:$ Jah, ez fél éve volt. :P

Szerintem megvár. ;)

17/L

2010. aug. 15. 23:45
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a házibuli alatt nem alkoholmámorban töltött estét értek, hanem zenehallgatós sütögetős filmezős partyt. :D
2010. aug. 15. 23:46
 44/67 A kérdező kommentje:

köszönöm h leírtad*.*

és tudom h megfog várni^___^

2010. aug. 15. 23:58
 45/67 anonim ***** válasza:
34%

Álomvilágban élsz... Te "TUDOD"xD...

Amúgy azt mondta a kérdező, hogy 18-ról lett lealkudva 16-ra. Ez a pasinak már jó, mert így "csak" 1 évet fog várni. De szerintem egy 20? évesnek nem az a célja hogy várjon... De te "tudod", és ez a jó...xD

2010. aug. 16. 00:51
 46/67 anonim ***** válasza:
aki szerelmes annak nem az az elsö dolga h félrekef.éljen pláne ha orálisan is kielégiti a bnöje.. de hát baszta.ssátok csak tovább a kérdezöt ugyis jobban tudtok ti mindent;)
2010. aug. 16. 03:02
 47/67 A kérdező kommentje:
ennyih...köszönöm h mellettem állsz^^
2010. aug. 16. 03:03
 48/67 anonim ***** válasza:
31%

Igen sajnos jobban tudjuk..Férfiból vagyunk mi is...Akárhogy szeretem a barátnőm..Ha nincs szex..Csak orális kielégítés..Mondjuk fél évig..Nem várnék rá,mert a szexuális együttlétet az orális szex se tudja pótolni..-

Bocsi..

Mellette maradok,de lenne egy más valaki is akivel viszont érzelem nélkül lehet...

2010. aug. 16. 10:37
 49/67 A kérdező kommentje:
Nem minden férfi olyan mint "TI" van külömbb nállatok...sajnos kevés de van és nekem pont szerencsém van h ilyen a barátom...és mégegyszer mondom h nem akarok több ilye megjegyzést...mert nem fog változni a véleményem...
2010. aug. 16. 13:47
 50/67 anonim ***** válasza:
100%

ne legyetek már ennyi hülyék -.-'

ha szerelmes igenis kibírja!

én vagyok az egyik élő példa!

egy éve járunk a barátommal.

és 1000%-ra tudom hogy nem csalt meg!

hooopááá. hogy mégis kilehet bírni?? naná

ő 17 én 15

ennyit erről ;)

2010. aug. 16. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!