Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 00:18
21/67 anonim válasza:
akkor miért nem vársz 18 éves korodig?
22/67 A kérdező kommentje:
Igazából addig akartam XDde utánna megyegyeztünk a 16-ban és nem csak én döntöttem így hanem mind a ketten
2010. aug. 15. 00:51
23/67 A kérdező kommentje:
de igazából k*rvára eltértünk a témától...nem azt kérdeztem h kell elállítani 1 15 évessel h az 1 év milyen sok idő...
2010. aug. 15. 00:53
24/67 anonim válasza:
Most nem azert, de szerinted egy 20 eves srac kibirja sex nelkul EGY EGESZ EVIG??14 evesen nekem is volt egy 18 eves pasim...higgy nekem...nincs nekik ekkora turelmuk....
25/67 A kérdező kommentje:
vannak kivételek és ő ebbe beletartozik akinek fontos a szerelem és fontos h nekem jó legyen...de oly mind 1 h mit mondtok sajnos ti ezt nem bírjátok átérezni=/
2010. aug. 15. 01:13
26/67 anonim válasza:
ne éld bele magad ennyire, könnyen pofára eshetsz.
27/67 A kérdező kommentje:
márpedig én ennyire beleélem magam mert biztos vagyok magamba is meg a barátomba is...most ti csak az átlagot nézitek h milyenek általába a fiúk...hát ő PONT nem ilyen...
2010. aug. 15. 01:17
28/67 anonim válasza:
na h válaszoljak a kérdésre xD
15.szülinapomon volt átmentem hozzá és adott pezsgöt meg minden és bemasnizta a farkátxDD:P és akkor már nem is emlékszem milyen pozba kezdtükxd asszem misszionárius:D de mivel tök bénák voltunk nem tudtuk betenni ezért csomo pozt probálgattunk mig végül sikerült:D de sajnos annyit szenvettünk vele h elment az idö és mennem kellett haza szoval nem élvezett el..:/ de a többi már jol sikerült:P
sok sikert csajszi:D
15L
29/67 A kérdező kommentje:
wáááá köszönöm h rendesen válaszoltál^_____^
ilyen történetekre vagyok én kiváncsi :D
2010. aug. 15. 01:45
30/67 anonim válasza:
5 hónap után, tutira veszem, hogy teljesmértékig megismerted :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!