Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Főként fiúktól kérdezem h...

Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 00:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Így van köszii>.<
2010. aug. 16. 22:06
 52/67 anonim ***** válasza:
64%

Úristen...Egy 17éves fiúnak még nincsenek olyan szexuális igényei mint egy 20 évesnek..Már bocsi..

Aki egyetért velem dobjon zöld pacsit..Aki nem pirosat..

2010. aug. 16. 22:12
 53/67 A kérdező kommentje:
Hát sztem meg am pont 17 évesen van az h állandóan szexelhetnékük van...de akkor is kibírta mert szerlmes...20 évesen meg már a legtöbb fiú kiélte magát és vmi komolyabbra vágyik és tud várni 1 évet...de látom neked se jutott el a kisagyacskádik h nem fog megváltozni a véleményem...itt sajnos akik nem értik meg amikor már leírtam nem tudom hányszor azt kell h higyjem h annyi agyatok van mint egy marék lepkének -.-"
2010. aug. 16. 22:19
 54/67 anonim ***** válasza:
100%

21:09 vagyok

nem minden pasi olyan mint ti ;)

tudjátok,létezik a világon szerelem és hűség is!

és nem mindenkit a farka hajt...

(hálaistennek)

nem értem miért kell egy normális embert egyből elítélni ...

1az hogy nem is ismeritek. 2. nem is tudjátok hogy mennyire szerelmes lehet....

2010. aug. 17. 04:09
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van te lány! Ha nem bírja ki az 1 évet, jön másik. Ne tedd csak azért meg, mert mi van ha otthagy stb. A barátommal 10 hónapot voltunk együtt és állandóan erőltette az elejétől kezdve, így azért sem feküdtem le vele. Büszke vagyok, hogy nem adtam meg neki amire vágyik és büszkén nézhetek a szemébe! Valamint 16 évesen nem biztos, hogy készen állsz még rá. Hidd el, főleg ha első, második barátod úgysem maradtok együtt életetek végéig legalábbis valószínűleg nem. Szóval én megértelek és ne adj engedményt:)
2010. aug. 17. 17:15
 56/67 anonim ***** válasza:
73%
azért az nem úgy van, hogy a pasik 20éves korukra kiélik magukat és képesek 1évet várni a szerelmükre. A barátom 23éves és naponta lefekszünk egymással van amikor akár 3-4szer is egy nap. menzi idején nem, de már alig bírja ki azt a pár napot, nemhogy 1évet. Aki már +tapasztalta, hogy milyen a jó szex nem tud sokat várni rá.
2010. aug. 17. 17:32
 57/67 A kérdező kommentje:

köszönöm csajszi nem változtatok a véleményemen:D;)

az utlsónak meg:nem úgy értettem h 20 évesek már rittkában szexelnek...ezt egy szóval sem mondtam...csak ha szerelmesek és már régen nem voltak együtt lánnyal akkor tud a legtöbb várni...mi is fogjuk talán minden nap csinálni mivel pettingelni is majdnem minden nap szoktunk...szal ^^

2010. aug. 17. 18:04
 58/67 anonim ***** válasza:
100%

most miért piszkáljátok már? egyszer az a baj ha vki 15 évesen agyba-főbe szexel, máskor meg h nem akarja ilyen korán??

képzeljétek h nem törvényszerű h egy 20 év körüli srác ne bírja ki akár 1 évig is...az én barátom is kibírta (petting volt) egy évig szex nélkül...ennyit erről

am bár én lány vagyok, de...:)

levitt egy hétvégére balcsira és mindent ugy csinált, mint mikor először megcsókolt...ott sétálgattunk, megcsókolt, stb..

aztán felmentünk a nyaralónkba, együtt fürödtünk és utána...:)

2010. aug. 17. 21:39
 59/67 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom tudott várni egy évet...
2010. aug. 17. 22:15
 60/67 A kérdező kommentje:
ezzel is csak bizonyítottátok a népnek h vannak normális pasik akik kibírják 1 évig :P
2010. aug. 18. 16:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!