Főként fiúktól kérdezem h hogyan vették el a barátnőjük szüzességét? (részletes. H h kezdődött stb. ) *. *
Úristen...Egy 17éves fiúnak még nincsenek olyan szexuális igényei mint egy 20 évesnek..Már bocsi..
Aki egyetért velem dobjon zöld pacsit..Aki nem pirosat..
21:09 vagyok
nem minden pasi olyan mint ti ;)
tudjátok,létezik a világon szerelem és hűség is!
és nem mindenkit a farka hajt...
(hálaistennek)
nem értem miért kell egy normális embert egyből elítélni ...
1az hogy nem is ismeritek. 2. nem is tudjátok hogy mennyire szerelmes lehet....
köszönöm csajszi nem változtatok a véleményemen:D;)
az utlsónak meg:nem úgy értettem h 20 évesek már rittkában szexelnek...ezt egy szóval sem mondtam...csak ha szerelmesek és már régen nem voltak együtt lánnyal akkor tud a legtöbb várni...mi is fogjuk talán minden nap csinálni mivel pettingelni is majdnem minden nap szoktunk...szal ^^
most miért piszkáljátok már? egyszer az a baj ha vki 15 évesen agyba-főbe szexel, máskor meg h nem akarja ilyen korán??
képzeljétek h nem törvényszerű h egy 20 év körüli srác ne bírja ki akár 1 évig is...az én barátom is kibírta (petting volt) egy évig szex nélkül...ennyit erről
am bár én lány vagyok, de...:)
levitt egy hétvégére balcsira és mindent ugy csinált, mint mikor először megcsókolt...ott sétálgattunk, megcsókolt, stb..
aztán felmentünk a nyaralónkba, együtt fürödtünk és utána...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!