Szerintetek mennyi időt bir ki egy lány sex nélkül ha pld. Ma vesztette el a szűzességét?
Ha nem balkukiskodtál az elsőnél és jó élményként élte meg akkor egyre jobban kívánja. Már ha van kivel szexeljen. Minél többet gyakorolja, annál jobban megy, jobban élvezi. Szóval öngerjesztő folyamat. Ha a barátnőd és nem egy utolsó kurv@ akkor nem kell attól tartanod, hogy amíg töriórán vagy megdugják páran a folyosóról. :D
26F
Élelem nélkül kb egy héti
Víz nélkül kb 24 óráig
Levegő nélkül kb 5 percig
Szex nélkül akár örökké kibírja. A kérdésed helyesen úgy hangzik, hogy mikor kezdi hiányolni. Ez attól függ, mekkora a libidója, van e aki felkelti a vágyat benne, illetve nagyon fontos, hogy az első jó volt e neki. Ha az nagyon rossz élmény, akkor nehéz lesz vele újból megszerettetni.
figyelj..ez elég hülye kérdés szerintem, és észre is vetted a válaszok alapján..hülye kérdésre hülye válasz..ezt lehet erre mondani...
am meg én most arra gondoltam hogy ne szexeljetek(már ha veled vesztette el, ha meg nem veled, akkor holnap húzd meg) addig amíg oda nem megy a házadhoz meztelenül, vagy szakadt ruhákban, és azt nem mondja hogy: Kúrj@'l meg!!
na, addig birta ki....-.- mondtam hülye kérdésre hülye válasz...
Na!
Hát, annyit nem bír ki!
Még a felét se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!