A fiúk szeretik ha ők vehetik el egy lány szüzességét vagy inkább a tapasztaltakat szeretik?
Ez az adott lánytól függ.
Viszont még nem találkoztam fajtámbelivel, aki visszautasított volna egy csajt, csak mert szűz. Ne görcsölj.
ha komoly a dolog mindkettőtök részéről, akkor semmi akadálya szerintem.
Viszont, ha neki "csak tetszel, és komolyabbat nem akar, akkor nem ő az ideális. Eddigi beszélgetések, tapasztalat alapján, a lányok részéről sokkal komolyabb kapcsolat alakul ki a szüzességüket elvevővel, mint akár gondoltál is volna... tehát, ha nem akarsz reménytelen kapcsolatot, akkor ne vele. ha viszont úgy tűnik, hogy ö az igazi, és normális, akkor a számára megtisztelő, és értékelni is fogja, hogy ő lehet az első
Hát, én még csak a barátnőmmel szeretkeztem, aki előtte szűz volt (ahogy én is), de, mivel Ő volt az első, a legszebb nap volt az életemben. Tehát, a szüzesség nem volt probléma.
Most, hogy sajnos már nem vagyunk együtt én szűz csajjal csak akkor feküdnék le, ha a barátnőm lenne az illető és komoly érzelmek fűznek hozzá. Egyszerűen nem tudnám elvenni seggrészegen egy csajnak a szüzességét úgy, hogy másnap már nem is emlékszünk egymásra.
Tehát röviden: szűz csajjal csak SZERETKEZNÉK, nem szűz csajjak meg már talán beleférne az egy éjszakás kaland is, de vele is inkább hosszú távra...
Szóval, az egész szituációfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!