Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Családon belüli erőszak. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családon belüli erőszak. A férfiakat kérdezem, hogy voltak e már olyan kapcsolatban ahol a nő volt az agresszív, bántalmazó? Ez lehet passzív agresszió, nárcisztikus, nyiltan agresszív, stb Nehéz volt kilépni a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

A témában rengeteg videó és irodalom létezik. De mind az agresszív férfit vesézi ki, holott ugyanolyan arányban vannak agresszív és bántalmazó nők. A nőknek sokkal kininomultabb módszeik vannak arra hogy egy férfi életét pokollá tegyék, miközben a környezetük a nőt tartja áldozatnak.

Pld passív agresszió, gázlángozás, nárcizmus, hullámvasút szisztéma, hallgatással verés, és még sorolhatmám.

2023. aug. 18. 21:20
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

17

Lehet hogy exem volt a nőd. Mintha nálam történt volna ez az epizód is.

Nálam minden volt ami egy bántalmazó repertoárjában megvan.

Passzív agresszió.

Ma hova menjünk? Kérdeztem. Maradjunk itthon, pihenni akarok.

Este duzzog. Mi a baj? Kérdem. SEMMI aztán fél óra hallgatás után: Egésznap nem vagy képes elvinni valahova, csak itt döglesz. Bezzeg a Vivit (munkatársam) elvinnéd kirándulni. Aztán jön az üvöltözés kondás módra. Kimentem az erkélyre mert nem akartam veszekedni. Utánam jön üvöltve, had tudja az egész lakópark. Visszamegyek, ràngat, ütöget. El akarok menni itthonról, elémáll bezárja az ajtót és elrakja a kulcsot.

Ezek mindennapisak voltak.

2023. aug. 18. 23:47
 22/56 anonim ***** válasza:
16%

#20: Több hozzászólás is arról szól, hogy DEANŐKETBÁNTJÁK. Ezen az oldalon egyébként ezt miért csináljátok? Összevissza csúsztatjátok a leírt dolgokat. Egyértelműen kisebb vagy jelentéktelenebb problémának van beállítva a férfiak bántalmazása több hozzászóló által is.

#21: Na, igen. Nekem annyi előnyöm volt, hogy elég erős a személyiségem, plusz a való életben meglepő módon elég pozitív nők is körülvesznek, akik próbáltak segíteni.

2023. aug. 18. 23:52
 23/56 A kérdező kommentje:

18

Ha pár sör után csak arról tud beszélni hogy mennyire bántalmazza az asszony és ezt nem bírja már akkor arra fogok gondolni amit mondott. Ezek után a nő késsel tàmadt rá, meg is vágta a kezét ahogy védekezett.

A csaj mindenkinek azt mondja hogy fèrje veri. Persze a rokonságban mindenki a nőnek ad igazat, a pasi már nem is jár rokokhoz, de más társaságba sem. Totál bezárkózott.

2023. aug. 18. 23:54
 24/56 anonim ***** válasza:
8%

21 Kié volt a lakás? Vagy ez albérlet volt?

Csak mert ez akkor durva ha pl ő kiabál övé a lakás neked nincs hová menned. Mert amúgy ha van pénzed, fogod magad és legkésőbb a második után lelépsz. Vagy minek csináltad ezt az egészet? Hogy minél inkább kihozhasd őt minden gonosznak? Miért nem költöztél el az első vagy nagyon max a második után, vagy ha tiéd a lakás miért nem küldted el, vagy legalább megkéred hogy költözzetek külön? Csak azt ne mondd hogy szeretted, mert ahogy beszélsz róla az biztos hogy nem volt. Értem én hogy gonosz nők, de bakker azért tényleg másak az erőviszonyok. Vagy a nőé volt a maffia, és ezért féltél elköltözni?

2023. aug. 19. 00:03
 25/56 anonim ***** válasza:
18%
#24: Fordítsd meg a nemeket. Valahogy úgy ha bevágod ezeket a kérdéseket, akkor egy gonosz áldozathibáztató leszel hirtelen...
2023. aug. 19. 00:06
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
23 Ez a veszélyes igazán, ha valakinek igazat ad a rokonság plusz barátok. De ebben a férfiak és nők egyaránt jeleskednek. Igen, a nők is, amelyik ilyen. Ha sok a haver, barát, ujja köré csavarja a rokonokat, akkor a kicsit kevésbé nagy lábon élő fél tényleg félhet. Kicsinálják lelkileg.
2023. aug. 19. 00:06
 27/56 anonim ***** válasza:
92%
25 fordított nemekkel is ugyanezt gondolom. Nem mindig azt tartom áldozatnak aki kiborul (annyi hogy itt azért súlycsoportok vannak, bocs, egy korrekt megítélés szerint, mint a versenyeknél is). Hanem aki a másik hírnevét totál aláássa. Ez az igazán veszélyes.
2023. aug. 19. 00:08
 28/56 A kérdező kommentje:

24

Kívámon neked hogy legyél egy bántalmazó kapcsolatban és onnan oszd az jó tanácsaidat.

Gázlángozás, hullámvasút, zsarolás.

Mestere volt a szavaknak, 6 év alatt kiismerte a gyenge pontjaimat. A lakás az enyém, nem rughattam ki, nem volt hova mennie, az utcára nem teszem ki.

2023. aug. 19. 00:34
 29/56 anonim ***** válasza:
74%

22

Szerintem ezek a kommentek inkább a kérdező azon bújtatott állítása ellen érveltek, miszerint a nők által gyakorolt érzelmi bántalmazás rosszabb, mint a(z inkább, de nem kizárólag) férfiak által gyakorolt fizikai agresszió.

Arra próbáltunk rámutatni, hogy NINCS fizikai bántalmazás lelki bántalmazás nélkül, úgyhogy azt el lehet felejteni, hogy a nők a lelket ölik meg, a férfiak meg "csak" szétütik a fejed.

Ettől én még két kommentben is hangot adtam annak, hogy sokkal komolyabban kellene venni a férfi áldozatok problémáját. A feminizmus egy nemes célja lehetne, hogy nevetség gúnyolódás helyett együttérzést, segítséget és igazságszolgáltatást kapjanak a bántalmazott férfiak is. (Johnny Depp esete pl tök jó precedens erre.)

De gondolom ez és az ehhez hasonló hozzászólások elkerülték valahogy a figyelmedet, mert csúnyanők...

2023. aug. 19. 00:36
 30/56 anonim ***** válasza:
68%

"Kívámon neked hogy legyél egy bántalmazó kapcsolatban és onnan oszd az jó tanácsaidat."

Beigazolódott a megérzésem. Kérdező, te keményvonalas bántalmazó vagy. Jó tükörbenézést és átkozódást továbbra is.

2023. aug. 19. 00:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!