Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan éljek vele együtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljek vele együtt és hogy szeressem megint a barátnőmet akit pár hét együttélés után cikinek tartok?

Figyelt kérdés
Tegnap nyüstölöm a laptopot. Hallom hazaér a barátnőm. Kimegyek neki köszönni. Azt látom a WC ajtó tárva-nyitva és a barátnőm ruhában ül a WC-n és pisil. Nem vett észre maga elé meredt tök fura fejjel. Megfordultam, visszamentem a szobába, bedugtam a fülest és zenét hallgattam. Később bejött a barátnőm már átöltözve, én meg úgy tettem mintha nem hallottam volna hogy hazajött. Este meg fura volt, akármit mondott azt cikinek éreztem, akármit tett az zavart és folyton azt kérdeztem magamtól, hogy miért kellett egy ilyen fura csajjal összeköltöznöm. Semmi nincs meg abból amit tegnapelőtt éreztem, mintha egy fura vadidegen lenne. Most nincs itthon, de már ideges vagyok a gondolattól is hogy hazajön és megint hallgatni kell őt, elviselni a furcsaságait. Én nem akarom utálni őt, nem akarom őt cikinek érezni, szeretni akarom, ahogy szerettem tegnapelőtt. Hogy éljek vele együtt és hogy szeressem?
2022. jún. 9. 16:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még?
2023. jún. 5. 19:26
 32/33 anonim ***** válasza:
Kisfiú vagy még.
2023. jún. 5. 21:08
 33/33 anonim ***** válasza:
Szakíts már vele a jó Isten áldjon meg! -. -"
2023. jún. 6. 08:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!