Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek vele együtt és hogy szeressem megint a barátnőmet akit pár hét együttélés után cikinek tartok?
Figyelt kérdés
Tegnap nyüstölöm a laptopot. Hallom hazaér a barátnőm. Kimegyek neki köszönni. Azt látom a WC ajtó tárva-nyitva és a barátnőm ruhában ül a WC-n és pisil. Nem vett észre maga elé meredt tök fura fejjel. Megfordultam, visszamentem a szobába, bedugtam a fülest és zenét hallgattam. Később bejött a barátnőm már átöltözve, én meg úgy tettem mintha nem hallottam volna hogy hazajött. Este meg fura volt, akármit mondott azt cikinek éreztem, akármit tett az zavart és folyton azt kérdeztem magamtól, hogy miért kellett egy ilyen fura csajjal összeköltöznöm. Semmi nincs meg abból amit tegnapelőtt éreztem, mintha egy fura vadidegen lenne. Most nincs itthon, de már ideges vagyok a gondolattól is hogy hazajön és megint hallgatni kell őt, elviselni a furcsaságait. Én nem akarom utálni őt, nem akarom őt cikinek érezni, szeretni akarom, ahogy szerettem tegnapelőtt. Hogy éljek vele együtt és hogy szeressem?2022. jún. 9. 16:37
1/33 anonim válasza:
Lehet nagyon kellett neki, örült hogy végre haza ért, még egy pillanat és a szoba közepén történik meg. Ha te emiatt egy ufónak mézed, nagyon nem vagy normális.
2/33 anonim válasza:
Tanulság: ne költözz össze olyannal akit nem ismersz. Amúgy bolhából csinálsz elefántot. Ha egy fingás / böfögés / pisilés (ráadásul RUHÁBAN! Meztelenül kellett volna?) / berugás utáni rókázás nálad válóok akkor sok sikert kívánok az élethez mert ezek a legpiszlicsárébb dolgok amik előjönnek egy párkapcsolatban.
3/33 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés, akkor simán kérd meg, hogy csukja be az ajtót, ha kimegy a mosdóba. Ha jól értem, ezzel meg is oldódna a probléma...
4/33 anonim válasza:
Mi is a probléma valójában?
Hogy nyitott ajtónál pisilt?
Mi lesz akkor ha kakilnia kell, neadj' isten szülni fog?
5/33 anonim válasza:
A barátnőd csak otthon akarja magát érezni. Gondolom egy hosszú kapcsolat után költöztetek össze, még össze kell szoknotok. Egy hosszú és komoly kapcsolatban szerintem nem probléma az egymás előtt pisilés (extrémebb dolgok is történnek), de ha ez téged zavar, beszéld meg vele.
6/33 anonim válasza:
Lehet, ho9gy alig várta, hogy haaz érjen, mert nagyon sürgős volt neki.
Egyébként: miért nem tetszik, hogy RUHÁBAN ült a WC-n? Elvárod, hogy mindig pucéran üljön rá? Nem mértem azt a mondatot.
Egyébként, ha irritál, ahogy viselkedik, akkor miért vagytok együtt? Amit írtál, az arra vall, hogy utálod őt.
Nd pazaroljátok egymásra az időt, hiszen nem szereted!
7/33 A kérdező kommentje:
De ruhában ült a WC-n. Rajta volt a nadrág és nem volt letolva. Nekem ez fura volt, nagyon kellemetlenül éreztem magam amikor kiértem a folyosóra és ezt láttam. Ha észrevesz biztos nem tudok neki hirtelen mit mondani.
2022. jún. 9. 16:46
8/33 anonim válasza:
De sokan írtunk egyszerre feleletet!
Néhányszor ugyanazt írtam, mint aki előttem már megírta, de higgyétek el, hogy azt hittem előként írok. Nem tehetek róla.
9/33 anonim válasza:
Hát azt nem hiszem, hogy nem tolta le a bugyiját és pisilt...
10/33 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom hogy láttam pisilni. Az a bajom hogy nem tolta le a nadrágját pisilés előtt és én ezt láttam hogy tök nyugodtan bepisil és furán bámul ki a fejéből. Olyan fura fejjel nézett, nagyon ciki volt.
2022. jún. 9. 16:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!